PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598628}

Kolekcjoner

The Collection
2012
5,4 21 tys. ocen
5,4 10 1 21418
4,2 13 krytyków
Kolekcjoner
powrót do forum filmu Kolekcjoner

Ale jak widzę standardowe towarzystwo filmwebu sie pojawił oz tekstami ...jestem znanym krytykiem po 10 minutach wyszedłem z kina :D ps znajac zycie wyłaczył pirata raczej jak już :) Swietny film, fajne sceny, ale oczywiscie jak to bywa jak jest za duzo krwi to źle, jak za mało to źle, a najlepiej jakby ten film przerobili na Zieloną Milę i Forresta Gumpa wtedy by go pochwalili :D Nie sugerujcie sie durnymi idiotami którzy potrafia tylko wypisywac brednie bo ich nikt nie zna. Obejrzycie a sami sie przekonacie :)

ocenił(a) film na 3
slipdog

No ale ty też się bawisz i w krytyka filmu i krytyka ludzi. Tylko że twoja recenzje filmu polega na trzech krótkich wzmiankach. Typu "świetny film" czy "fajne sceny", więc czym się różnisz od tych co krytykujesz.
[Możliwe SPOILERY]
Jeśli chodzi o moją opnie filmu to byłby zjadliwy, bo po samym zwiastunie się nastawiłem na pokaz zabijania i dużą ilość krwi.
Co mnie zawiodło to kolejny psychol-cyborg, wszechmocny i nie do zabicia. Ilość ofiar można liczyć chyba setkami i scena w klubie z kosiarką, to już było komiczne. I tez co mnie zwiodło to otwarcie drogi do następnych części, które mogą wyglądać dwojako. Albo "Kolekcjoner" przechytrzy Arkina albo Arkin stanie się jego następcą jak to było w "Pile".