Dobry film, wciągający. warto pooglądać. fajnie narastające napięcie oraz ciekawe pułapki kolekcjonera ;-) Miło się ogląda i jak na horror jest nawet logiczna fabuła. Do tego dobra muzyka i wychodzi dobry horror. Zdecydowanie godny polecenia.
To jest twoje zdanie do którego masz prawo. Nie masz natomiast prawa mnie obrażać typie. Nie podobał się film? Ktoś miał inne zdanie? Niska samoocena? Smutne, że nie potrafisz się pogodzić z tym, że ktoś może mieć inne zdanie od wszechwiedzącego jeti. Więc siądź na tronie, weź rolkę w łapkę i przemyśl swoje zachowanie, a jak pościsz parę mądrych baków to się odezwij. Bo na razie bąki które wypuszczasz ze swej "mądrej głowy" są rzadkie i sam sobie robisz kloca na łeb. Tyle w temacie.
Sorry że poczułeś się urażony;-) Ale jak już wypiszesz na publicznym forum Twoje zdanie, nie moje nie czyjeś do którego masz prawo( że Ci się ta tępa argumentacja jeszcze nie znudziła?) to licz się z tym że ktoś ze swoim nie Twoim zdaniem, do którego ten ktoś ma prawo odpisze Ci i wtedy może wyniknąć dyskusja. Więc zastanówmy się nad tym jak rozumiesz że, fabuła w tym filmie który moim zdaniem do którego mam prawo:-D jest idiotyczny, u Ciebie jest ,,jak na horror w miarę logiczna'' Jak to rozumiesz?
Co, zbyt skomplikowana proza jak na Twój rozum?
Wytłumacz mi, dlaczego Twoim zdaniem ten film ma logiczną fabułę jak na horror?
Choćby dlatego, że nie maja zasięgu na komórki przez grube ściany. Dalej- to, że nikt nie zareaguje jak będą strzelać bo była to dzielnica w której strzały ma każdy w du**e, koleś który morduje zachowywał się logicznie, znał budynek więc wiedział jak i kiedy to wykorzystać itd itp.
A to że chłop skosił kombajnem dziesiątki małolatów, potem schował się w środku miasta i nikt go nie zauważył też uważasz za logiczne?
A nie jest logiczne? Uciekł i go nie złapali, co w tym dziwnego? Schował się w środku miasta? Hehe czy Ty na pewno oglądałeś ten film?
Nie pamiętam czy to środek był peryferia, w każdym razie było miasto. Opuszczona fabryka i nikomu nie wydało się dziwne że, typ się jakiś z masą rupieci kręci?
Oczywiście, że nie kupił od razu razem ze sprzętem. Musiał długo kolekcjonować wszystkie zabawki. Poza tym jaką fabrykę? Jeśli dobrze pamiętam to był hotel na przedmieściach.
Okej gmach i już:-) Gościu zmasakrował kombajnem tylu ludzi, normalnie to by go już wojsko szukało, a tu typ urzęduje sobie w opuszczonym budynku, prąd ma, ,,okazy'' do kolekcji zwozi i nikt nawet nie spyta się go co on robi tam sam?
Nawet jeśli przejeżdżała to pewnie była to okolica w której policja miała to w d**ie.
słowo logika w odniesieniu do tego filmu pasuje zupełnie tak samo jak czapka zimowa z lato
Swoją drogą : "ciekawe pułapki" rzekłeś tak a ja to chyba przeoczyłem w tym filmie. Chodź czekaj... kurcze to takie logiczne koleś wniósł niepostrzeżenie cały ten sprzęt do klubu i rzecz jasna nikt nie widział w tym nic dziwnego. Pomijam że zrobił multikilla ale kto by się tam przejmował takim szczegółem, w sumie każdy tak robi.
Kto powiedział, że on te zabawki wniósł w ciągu jednej nocy? Może zbierał latami?
a może pułapki były wcześniej i czekały na aktywatora, uprzednio same się stworzyły, lub może koleś był właścicielem tego miejsca,miasta a potem świata a na szarym końcu był Bogiem lub ewentualnie to tylko film do którego słowo logika nie pasuje iż to tylko głupio horror? któż to raczy wiedzieć
to by wyjaśniało strój który skrzętnie ukrywał każdy fragment ciała. Kurcze to powiązanie było takie logiczne, że ja na to nie wpadłem.
Fajny film :) mi zapewnil rozrywke :) Obejrzalem wczoraj na "dobranoc" ;) Po co szukac w filmach logiki i realizmu, to ma bawic ludzi, dawac rozrywke ew uczyc lub wzruszac. Malo w zyciu mamy logiki i realizmu? Pozdrooooo, zaraz ogladam czesc z 2009r.