jak na horror to bardzo dobry, fajnie się go oglądało, to nie jest ambitny film także nie rozumiem
ciągłej krytyki.
Ja także tego nie rozumiem...Ktoś kto zna sie jako tako na filmach powinien wiedzieć, tym bardziej na thrillerach ,że film była dobry, pomieszanie ''Kolekcjonera'' z ''Piłą'',dobra akcja,ciekawe ''maszyny'' do zabijania,postać głównego bohatera-zabójcy , kolekcjonera ludzi , która to kolekcja miały być odzwierciedleniem jego uwielbienia do ciem ( nie wiem czy to sie tak odmienia- chodzi mi o ćmy).Na bank będzie druga część !Ja daję 7/10, film na prawdę udany i z zapartym tchem się go oglądało!
ale to jest jakby 2ga część 1wsza http://www.filmweb.pl/film/The+Collector-2009-374529
ten film jest bez ładu i skladu jak można tak wysoko oceniać tak miernej jakości film. Porównywanie tego paścia z piłą albo z prawdziweym Kolekcjonerem z 97 roku jest co najmniej arogancją. Jak dla mnie film dla mało wymagających fanów gore uwielbiających tryskającą krew i latające wszędzie flaki. 1/10 szkoda że nie można dać 0