PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598628}

Kolekcjoner

The Collection
2012
5,4 21 tys. ocen
5,4 10 1 21418
4,2 13 krytyków
Kolekcjoner
powrót do forum filmu Kolekcjoner

8

ocenił(a) film na 8

jak na horror to bardzo dobry, fajnie się go oglądało, to nie jest ambitny film także nie rozumiem
ciągłej krytyki.

ocenił(a) film na 7
czarnulka361

Ja także tego nie rozumiem...Ktoś kto zna sie jako tako na filmach powinien wiedzieć, tym bardziej na thrillerach ,że film była dobry, pomieszanie ''Kolekcjonera'' z ''Piłą'',dobra akcja,ciekawe ''maszyny'' do zabijania,postać głównego bohatera-zabójcy , kolekcjonera ludzi , która to kolekcja miały być odzwierciedleniem jego uwielbienia do ciem ( nie wiem czy to sie tak odmienia- chodzi mi o ćmy).Na bank będzie druga część !Ja daję 7/10, film na prawdę udany i z zapartym tchem się go oglądało!

ocenił(a) film na 1
Milagros1986

ale to jest jakby 2ga część 1wsza http://www.filmweb.pl/film/The+Collector-2009-374529

ocenił(a) film na 1
czarnulka361

ten film jest bez ładu i skladu jak można tak wysoko oceniać tak miernej jakości film. Porównywanie tego paścia z piłą albo z prawdziweym Kolekcjonerem z 97 roku jest co najmniej arogancją. Jak dla mnie film dla mało wymagających fanów gore uwielbiających tryskającą krew i latające wszędzie flaki. 1/10 szkoda że nie można dać 0