Film całkowicie o niczym. Jakiś psychol w sposób przesadnie sadystyczny kroi, torturuje i morduje przypadkowych ludzi. Nie ma w tym żadnego nawet ukrytego motywu. Pokazywanie takich rzeczy oznacza, że niestety jest na takie 'gówno' popyt. Niestety widzę, że ludzie odnaleźli nawet w tym gniocie jakieś napięcie.... no comment
Jeśli jedynym argumentem, którym potrafisz obronić ten gniot jest to, że nie podoba Ci się ocena jakiejś komedii tego gościa to tylko pokazuje jakim ten film jest gównem. Wszyscy ludzie odpowiedzialni za popełnienie tego filmu powinni dostać sądowy zakaz wykonywania zawodu. Nigdy nie widziałem czegoś bardziej bzdurnego, przewidywalnego i mało strasznego . Rozumiem, że są różne gusta i ktoś może ocenić to na 6/10, ale żeby dać 10/10 to trzeba mieć coś z głową.
albo byćpo prostu debilem jak ty. Brak rozumu jak widac naprawde cie ogranicza i nic nie dochodzi do tepej pały ale do kogo masz pretensje? do siebie miej a nie swoje wypociny rozsiewasz po forum
No to mamy do czynienia z okazem mądrości. Nic tylko patrzeć i podziwiać:) Nadal nie wiem czemu ten film zasługuje wg Ciebie na 10/10 skoro nie ma nic do zaoferowania oprócz wyrywanych flaków.
ty patrz i sie ucz, dobrze mówisz, ucz sie od innych bo tępą pałą zostaniesz....i jeszcze przyjdzie w nocy taki do twojego domu...zart do domu twoich rodziców :D i ci wypruje flaaaaki. A jak nie bedzie mamy to gdzie uciekniesz? :D
Pokrętnie, ale dałeś mi w końcu odpowiedź czemu oceniasz to na 10/10. Jeżeli z przyjmowaniem oglądanych filmów masz takie same problemy jak z tekstem czytanym to rzeczywiście ta produkcja może mieć u Ciebie miano arcydzieła. Dzięki, tyle chciałem wiedzieć.
nakryj sie kołdrą bo dzis cos do ciebie przyjdzie i wyprojeeee ci falki :O i Ace ventura cie nie obroni :O a mama dalekoooo
Nie masz pojęcia o horrorach obejrzyj ludzką stonoge ten to jest na prawde obrzydliwy
Dobry horror zrobiony z rozmachem. Jedyne co mi się nie podobało to fakt, że ekipa detektywa zachowywała się mało logicznie w stosunku do głównej postaci - to irytowało. Poza tym to nigdy nie widziałem aż takiego rozmachu w horrrorach jak w tym widowisku. Naprawdę dobre kino rozwałkowe - twórcy co chwila serwują szalone pomysły na zachowanie głównego killera. To podobało mi się o wiele bardziej od piły. Czysta rozrywka pełna zaskakujących sytuacji.
Nie, żebym się czepiała, bo każdy ma prawo wyrazić subiektywną opinię na temat filmu, ale nie każdy psychol musi mieć ukryty motyw :-) Owszem, większość z pewnością kieruje się głęboko skrywanymi urazami/traumami, co widać jak na dłoni chociażby po zbrodniach, jednak zdarzają się i tacy, którzy są psychicznie skrzywieni od zawsze. Tacy nie potrzebują motywu. Robią to, co sprawia im chorą satysfakcję.
Film sam w sobie zły nie jest. Nie należy do arcydzieł, nie trzeba zbytnio myśleć i jest schematyczny do bólu, jednak trzeba przyznać, że fajnie trzyma w napięciu. Generalnie, można powiedzieć, że spełnia oczekiwania widzów, którzy lubią horrory o popapranych, sadystycznych szaleńcach. Na pewno ich nie zawiedzie.