PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598628}

Kolekcjoner

The Collection
2012
5,4 21 tys. ocen
5,4 10 1 21416
4,2 13 krytyków
Kolekcjoner
powrót do forum filmu Kolekcjoner

Zartowalem debile. :D Film jest dobry w swoim klimacie i gatunku,jeden z lepszych horrorow jakie obejrzalem w ostatnim czasie,wszystko sie trzyma brzydko mowiac kupy,choc i znalazlem kilka wpadek no i moglby byc nieco dluzszy,ale dla fanow gore pozycja obowiazkowa.

malarzinho7

"wszystko sie trzyma brzydko mowiac kupy"

Jesteś pewien? http://www.filmweb.pl/film/Kolekcjoner-2012-598628/discussion/ZERO+REALIZMU,2121 501

ocenił(a) film na 7
Witcher

"choc i znalazlem kilka wpadek"... Jakby tak na wszystko patrzec,na kazde bledy to zadnego filmu bym nie obejrza. Nawet najwieksze arcydziela maja "bugi". :D

malarzinho7

Jest mnóstwo filmów w których trudno znaleźć jakiekolwiek błędy logiczne. Oglądając Collection odhaczałem sobie błędy i w pewnym momencie zabrakło mi palców u rąk. Sceny ze złamaną ręką czy ten babochłop, który ratuje się za pomocą gumki ze stanika a potem w kolejnych scenach stanik ma nadal założony to już szczyt wszystkiego.

ocenił(a) film na 7
Witcher

No spoko,ja ten film ogladalem z przymruzeniem oka,nie oczekiwalem jakiegos wybitnego kina,tylko poczciwego horroru w ktorym bedzie biegal gosc i wycinal po kolei ludzi (dobrze ze to nie byli studenci xD),fajne rowniez byly pulapki w domu. A Co do babochlopa to targal by jak reksio boczek,a wlosy zawsze odrosna,chociaz ladniejsza byla ta czarnulka z kreconymi wlosami. :D