PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598628}

Kolekcjoner

The Collection
2012
5,4 21 tys. ocen
5,4 10 1 21418
4,2 13 krytyków
Kolekcjoner
powrót do forum filmu Kolekcjoner

Bo właśnie nie wiem, bo tak się dziwnie skończyło i czy wydaje wam się że ten gściu zrobi to samo kolekcjonerowi co kolekcjoner zrobił jemu ???

ocenił(a) film na 10
alekx45

Tak.

wmbco

cóż za wyczerpująca odpowiedź . ;]
a kto to był ten kolekcjoner ?

ocenił(a) film na 10
alekx45

Przecież nie będę streszczał filmu, w temacie gdzie nie ma spojlera.

wmbco

Ja oglądałam film cały nawet razy, ale i tak nie wiem kim on był . -,-

ocenił(a) film na 10
alekx45

"nawet razy" ... obejrzyj pierwszą część potem kolejną... i czekaj na trzecią, to się dowiesz.

wmbco

2 razy oglądałam będzie 2 część ?

ocenił(a) film na 10
alekx45

Pierwsza jest z 2009 to jest druga.

ocenił(a) film na 5
alekx45

w filmie nie jest wyjaśnione kim jest kolekcjoner. Był nim facet którego na końcu drugiej części znalazł gł. bohater.Pewnie sięzorientował, że to morderca bo był poparzony(dlatego kazał mu się odwrócić). Jednak cośmi się wydaje, że zechcą nakręcić 3 część i okaże się, że gl bohater pomylił się, i to wcale nie był morderca:/

ocenił(a) film na 5
dzikudzina

przepraszam za brak odstępów, spacja mi się psuje

ocenił(a) film na 7
dzikudzina

Własnie na koncu Arkin wyjasnia kim jest kolekcjoner.

ocenił(a) film na 5
soglif3

nie pamiętampierwszej częścizbyt dosłownie, ale mi to wyjaśnienie nie dało zbyt wiele dozrozumienia. Proszę o wyjaśnienie na dzikudzina@wp.pl :)

ocenił(a) film na 7
dzikudzina

Nie wychodzi mi mejl do Ciebie. Arkin zauwazyl,ze koles interesuje sie owadami itp wiec sprawdzil wszystkich entymologow w USA.I okazalo sie ,ze zabojca jest na 12 miejscu najlepszych badaczy . Podpasowal wszystko i juz.

alekx45

A jakie to ma znaczenie? Oczekiwałeś, że kto to niby będzie? Piotrek Żyła? Bo jakaś nie czaje głębi dociekania takiej idiotycznej kwestii.

smakosh

Ma znaczenie, bo jaki jest sens filmu nie wiedząc kto kom jest ? idiotyczny to ty możesz mieć mózg .
pomyśl logicznie . ;oo

alekx45

Zabójca jest zabójca, co ci więcej potrzebne? Oczekiwałeś, że to będzie jej stary? Albo Papa Smerf?

Takie dociekania mają sens jeśli zabójcą mogła być jedna z potencjalnych ofiar albo jej bliski, a nie jak zabójcą jest ktoś zupełnie z zewnątrz, od czapy. Ale widać niektórzy upośledzeni widzowie oglądają filmy upychając je od razu w szablon o oczekują z dupy zakończeń. Niestety nie tym razem, tu NIE BYŁO TAKIEJ MOŻLIWOŚCI. Aczkolwiek film do dupy.

ocenił(a) film na 2
alekx45

Film straszny w sensie fatalny ,ale jest jedno ale ,wiem kim był kolekcjoner.Póki co nie mogę tego zdradzić.Mogę tylko podpowiedzieć,że grał go Jason Statham (poznałem go po oczach)

ocenił(a) film na 4
Bokciu

Hahaha jeśli ktoś nie czyta napisów końcowych to może uwierzy.

Swoją drogą - wszystko w filmie wyjaśniono, a autor wątku pyta o co chodzi... może lepiej oglądać film w kinie/na dvd a nie szamając obiad przy laptopie?

ocenił(a) film na 7
conrad_owl

kolekcjonerem był , tak mi się wydaję ten typ Lucello, miał identyko głos