Nie rozumiem tego. Jestem wielbicielem tego gatunku i film zrobił na mnie bardzo dobre wrażenia. Dawno nie widziałem tak dobrego filmu z tego gatunku. Nie będę tutaj dyskutował o tym, czy film jest wytłumaczalny naukowo, czy to możliwe, itp. Ludzie ku*wa, przecież to jest sci-fi, jak wam się nie podobają te klimaty, to po co to oceniacie, ja nie oceniam komedii romantycznych, choć mógłbym dać każdej z niej po 1. Szanujmy się. Film przez CAŁY CZAS trzyma w napięciu, dodatkowo atmosfera jest niesamowita. Warto oglądnąć.
Ja dałem 6/10 (dobry) i w zasadzie dobry był :) sząłu nie ma, ale miło się oglądało i nie był nudny :)
Prawda, zgadzam się z tobą. Ja dałem 8/10, a to ze względu na to, że lubię po prostu takie filmy. Te 2 noty niżej, bo zakończenie było troszeczkę za mało rozwinięte. Inni się czepiają, że film niedopracowany, że co jakiś czas pojawia się błąd z wyglądem bohaterów w poszczególnych scenach. Ja się pytam was ludzie, jak wy oglądaliście ten film? Ja się wam nie dziwie, jak wy podchodzicie do tego filmu na zasadzie szukam błędów, zamiast oglądać w spokoju i skupić się na fabule i akcjach. Ja podczas oglądania nie zauważyłem żadnego błędu i nie będę się ich doszukiwać.