No więc mamy nudę, nic się nie dzieje, potem duże cycki ( penie sztuczne , żeby pasowały do rekina :) i dalej nudę, aż docieramy do 30 minuty filmu ( polecam przewinąć ) i zaczyna się jakaś akcja i jakoś trzyma w napięciu. Kobieta ratuje ludzi przed rekinem, a potem oni każą jej wracać do wody i dalej pływać z rekinami :)
Jest wątek o traumie z dzieciństwa, ale płytki jak kałuża.
Film nie jest taki zły jak sugerują oceny i komentarze na Filmweb. Da się obejrzeć. Z braku laku :)
Film taki sobie, ale nie rozumiem zachwytów nad Madaliną, pompowane usta, które są obrzydliwe u kobiet!!!
A ja takiej z napompowanymi ustami jeszcze nie miałem. Muszę kiedyś spróbować, choć strasznie drogie są. Może nazbieram kasy i wypróbuję.
Twój wybór, ja wychodzę z założenia, że k... trzeba tępić a już na pewno im nie płacić!
A za co i dlaczego? Wszak nic złego nie robią. Musisz pamiętać, że są na tym świecie faceci, którzy poderwać kobiety nie mogą. Z racji wyglądu, niezdarności, albo zwyczajnie nie chcą. Oni korzystają z najstarszego zawodu świata i maja do tego prawo. Jeśli ty nie chcesz, to przecież nie musisz. Przymusu nie ma, ale nie zabraniaj innym. Gdyby komuś się udało prostytucję całkowicie zlikwidować, to jak myślisz, gdzie pójdą ci faceci? Będą napadać kobiety w parkach, w lasach i w ciemnych ulicach. Nie uważam się za nieudacznika, ale czasem po prostu mi się nie chce randkować, umawiać się, pić wina w restauracji i jechać taksówką do hotelu. Przygotowuję 300zł i za godzinę jestem już po.