Pewnego dnia patrze że w Polsacie pojawia sie film "Krótkie spiecie " od razu powiedzialem o idzie ten fajny robot siadlem i zaczalem ogldac tak wlasnie dzis drugą czesc . Ktos pewnie powie że to płytkie kino że amerykanie stowyrzyliu robota z duszą ktory czuje mysli i takie tam ,może macie racje nie jest to film wysoki lotow ale tyo film dla młodego widza ale mnie osobe 22lata wsruszył jest zabawny pełen przygód wspniałe powiedzonka robota i jego wybryki mnie poprostu bawiły scena gdzie robot niszczony wsciskało mnie w sercu . Nie wiem ale twórcy zrobili tak że zapomialem ze to jest robot bałaem ze zachwile bedzie po nim .Kolejnym absurdem jest Robot zostaje obywaletem Usa ale mi to nie przeskadza Lubie ten film lubie tego robota czemu nie mamy człowieka pajaka Fantastyczna czworke Harego Potera to czemu nie oglądac robota z duszą może cie nie atakowac że 22latek jara sie tym filem ma cie prawo ale mnie to i tak nie bedzie obchodzić jak tylko pojaiw sie trzecia czesc w kinie kiedys sądze ze bym sie wybrał .wesłe kino z przygoda ciekawymi dlalogami film który nie nudzi sądze ze dostarczy nie zapomianym wrażen mlodym widzom s starszym tak jak mi .moja ocena 8/10
Ja jestem trochę starsza a ilekroć dają któreś krótkie spięcie, a zwłaszcza 2, to z przyjemnością oglądam. Johnny 5 jest tak sympatyczny, ze nie sposób mu się oprzeć. Może to amerykańska bajeczka, ale mnie się ona podoba. I dla mnie to taka współczesna baśń ucząca o dobru i złu, o tym, ze inność nie oznacza bycia gorszym. Dobrze się to ogląda. I jeśli znów będę miała okazje zrobię to ponownie :D
Uwielbiam Krótkie Spięcie 2 i mogłabym go oglądać codziennie...niestety w telewizji niezbyt często go puszczają. O ile pamięć mnie nie zawodzi to leciał dwa lata temu a może nawet trzy. Bedąc małą dziewczynką zawsze chciałam mieć takiego przyjaciela jak Johnny Five :) Uważam również iż ten film jest zarówno dla młodych widzów jak i starszych.