Witam. Mam prosbe szukam filmu w którym chłopak kocha dziwwczyne (jak zawsze) :) ale ona ginie i on ja ozywia jako robota wkałada jej jakis chip. Ona ozywa i nazywa sie bibi. Zabija sąsiadke (wredna) piłka od kosza rorwala jej głowe! Świetny film ale nie moge skojazyc tytułu. :( Prosze o pomoc w podaniu tytułu. Z góry dzieki
Również poszukuję tego filmu, widziałem go chyba z 10 lat temu, nie wiem czy to nie jest na podstawie prozy Kinga.
"Frankenhooker" - Pewnie tego rarytasu poszukujesz :D. Heh co ciekawe przy każdym filmie tego pana mam wrażenie że oglądam coś więcej niż tylko horror. :P
Jeśli już taki temat jest zapoczątkowany, to będę wdzięczny za pomoc w rozszyfrowaniu pewnego filmu. Oglądałem go bardzo dawno temu więc nie pamiętam wielu szczegółów. Był to film z pogranicza horroru i sci-fi, o robocie zabójcy (nie, niestety to nie Terminator). Pamiętam (albo tak mi się wydaje) scenę gdzie jakiś mężczyzna podląda przez lornetkę(lunetę) kochającą się parę i widzi w pewnym momencie robota. To jedna ze scen (niby) zapamiętanych, a druga to już chyba sama końcówka, gdy jeden z bohaterów filmu wyrzuca przez okno tegoż robota zabójcę, który jednak nie do końca dał się uśmiercić gdyż udało mu się (chyba) na lince powrócić do mieszkania przez okno. A dalej jest już tyko ciemność...
A tak na poważnie po prostu już nic więcej nie pamiętam. A jeśli to nie pomoże to proszę o pomoc w podaniu wszystkich filmów w których bohaterami były roboty bądź mechy. Będę bardzo zobowiązany.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.