PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613261}

Kronika

Chronicle
2012
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44061
6,7 21 krytyków
Kronika
powrót do forum filmu Kronika

Niedługo zamierzam się wybrać do kina ,ale nie jestem przekonany ,czy pójść na film " Kronika" ,czy na "Underworld : Przebudzenie " , może mi ktoś doradzić na co opłacało mi się iść ? (nie uznaje takich odpowiedzi jak : "Idź na 2 filmy " "Uzbieraj kasę i idź na obydwa filmy ")

ocenił(a) film na 3
Dymiano

Z dwojga złego to już lepszy "Underworld 4", choć nie oglądałem tego filmu, to przynajmniej kojarzę jego reżysera, scenarzystę i poprzednie części. Widziałem za to "Kronikę" i powiem ci, że gdybym nie dostał biletów za darmo, to moja noga by w kinie na tym czymś nie postała. Najlepiej wybrać się na film "Róża", tam dopiero jest napięcie, a nie jakieś moce, wybuchy i inne pierdoły :)

ocenił(a) film na 8
skalp_el

" Róża " ?

ocenił(a) film na 3
Dymiano

No "Róża", film Smarzowskiego.

ocenił(a) film na 8
skalp_el

Dobry ??

ocenił(a) film na 3
Dymiano

Bardzo dobry :)

ocenił(a) film na 8
skalp_el

Coś jeszcze byś polecił ??

ocenił(a) film na 3
Dymiano

Nie.

ocenił(a) film na 7
Dymiano

Oglądałam Kronikę... mi film się spodobał,ale nie każdemu może przypaść do gustu.

ocenił(a) film na 7
camelflo

Mnie również podobała się "Kronika", a wszyscy, dosłownie wszyscy narzekają na ten film

użytkownik usunięty
Dymiano

Te pare groszy Cie nie zbawi, idź na oba filmy

ocenił(a) film na 8

Jak już wspomniałem takie komentarze mnie wkurzają ....

ocenił(a) film na 8
Dymiano

Po cholerę mam iść na 2 filmy skoro jeden jest np : do dupy ?

użytkownik usunięty
Dymiano

To idź na ten który nie jest do dupy

Dymiano

Zdecydowanie polecam "Człowieka na krawędzi" Dobre trzymające w napięciu kino sensacyjne !! Polecam również Dziewczynę z tatuażem - Nastaw się na świetną opowieść którą sączy świetny opowiadacz przy cherbatce w leniwy zimowy wieczór. WARTO!!!!

ocenił(a) film na 8
NHMS80

"Dziewczynę z tatuażem" widziałem w dniu polskiej premiery ;D

Dymiano

idź na piwo, niedługo te filmy będą na jedynce w TV

ocenił(a) film na 7
michalkow112

Jeśli miał bym wybierać na który iść z tych filmów do kina...wybrał bym piwo. Przynajmniej nie denerwował byś się że wydałeś pieniądze na jakiś chłam, a piwko zawsze kupisz sobie takie jakie lubisz i to nie jedno! :)

ocenił(a) film na 7
Dymiano

Idź na kronikę... widziałem jakie filmy lubisz... tak myślę że kronika ci sie spodoba. ten drugi może też, ale Kronika lepsza bedzie.

Rozśmieszyło mnie jak zobaczyłem że kronika ma taką samą ocenę jak push... żal

ocenił(a) film na 8
wito_filmweb

Tylko żeby nie była w stylu "Jestem numerem cztery" ;/

ocenił(a) film na 7
Dymiano

no co ty! jedno z drugim nie ma nic wspólnego... :]

Dymiano

jeden i drugi a jak nie masz kasy na bilety to ci pożyczę