Niedługo zamierzam się wybrać do kina ,ale nie jestem przekonany ,czy pójść na film " Kronika" ,czy na "Underworld : Przebudzenie " , może mi ktoś doradzić na co opłacało mi się iść ? (nie uznaje takich odpowiedzi jak : "Idź na 2 filmy " "Uzbieraj kasę i idź na obydwa filmy ")
Z dwojga złego to już lepszy "Underworld 4", choć nie oglądałem tego filmu, to przynajmniej kojarzę jego reżysera, scenarzystę i poprzednie części. Widziałem za to "Kronikę" i powiem ci, że gdybym nie dostał biletów za darmo, to moja noga by w kinie na tym czymś nie postała. Najlepiej wybrać się na film "Róża", tam dopiero jest napięcie, a nie jakieś moce, wybuchy i inne pierdoły :)
Oglądałam Kronikę... mi film się spodobał,ale nie każdemu może przypaść do gustu.
Mnie również podobała się "Kronika", a wszyscy, dosłownie wszyscy narzekają na ten film
Zdecydowanie polecam "Człowieka na krawędzi" Dobre trzymające w napięciu kino sensacyjne !! Polecam również Dziewczynę z tatuażem - Nastaw się na świetną opowieść którą sączy świetny opowiadacz przy cherbatce w leniwy zimowy wieczór. WARTO!!!!
Jeśli miał bym wybierać na który iść z tych filmów do kina...wybrał bym piwo. Przynajmniej nie denerwował byś się że wydałeś pieniądze na jakiś chłam, a piwko zawsze kupisz sobie takie jakie lubisz i to nie jedno! :)
Idź na kronikę... widziałem jakie filmy lubisz... tak myślę że kronika ci sie spodoba. ten drugi może też, ale Kronika lepsza bedzie.
Rozśmieszyło mnie jak zobaczyłem że kronika ma taką samą ocenę jak push... żal