PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613261}

Kronika

Chronicle
2012
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44059
6,7 21 krytyków
Kronika
powrót do forum filmu Kronika

Zajebisty ! Jeszcze nigdy takiego nie widziałam , bardzo dobrze zagrany , nie tak jak inne filmy
w który na pewno wiesz że to fikcja jak supermen czy coś , i jest to film, pierwszy nie o
superbohaterze tylko po prostu o zwykłych nastolatkach do teo dramat a nie fantasy lub
romans. dałam 10/10 ! : ))

ocenił(a) film na 5
misiunia123

Nie przesadzaj. Był co najwyżej przeciętny i równie prawdopodobny jak superman. Poza tym nie jest pierwszym filmem tego typu, przypominam chociażby równie przeciętny "pakt milczenia"

ocenił(a) film na 6
jestemsen

Uważam ze film NIE był dobry a nawet kiepski słaba fabula i gra aktorów- szczerze mówiąc pierwszy raz nie mogłam się doczekać kiedy wyjdę z kina Wspomniany pakt milczenia był 1000 razy lepszy- dziwie się ze nie było 2 części...

ocenił(a) film na 5
Tsunade23

No ok :P Może faktycznie Pakt Milczenia był lepszy, ale nie jestem fanką filmów dla młodzieży, więc mi się też średnio podobał :P

ocenił(a) film na 7
jestemsen

Pakt milczenia taki zmierzchowaty trochę. Wg. mnie oba te filmy nie mają ze sobą za wiele wspólnego ;p Tak czy inaczej jeśli chodzi o mnie Kronika lepsza. Arcydzieło to na pewno nie jest ale film dobry ;)

ocenił(a) film na 3
misiunia123

Ja rozumiem, że są różne gusta... ale żeby zajebisty był ten film dla kogoś, to się nie spodziewałam. Dla mnie beznadzieja... myślałam, że wykituję.

ocenił(a) film na 9
misiunia123

dobra może troche przesadziłam, od razu po obejrzeniu dodałam komentarz , ale jak by pomyśleć to ma kilka szczegółów np. oni nie są niesmiertelni ani nie regenerują się , to dlaczego niby tamten poparzony tak rozwalał wszystkich iwgl po 3 stopniu poparzenia. ?

ocenił(a) film na 7
misiunia123

@up
Magia Sci-Fi i kina akcji. :D

misiunia123

Bo on korzystał z telekinezy. Również na sobie, widziałaś że oni po wiekszych obrażeniach nie byli w stanie wstać ew ledwie się trzymali na nogach. A jak latali to problemów nie mieli - bo nie korzystali z własnych sił.

ocenił(a) film na 9
Krogoth

ale mnie to dziwi że właśnie się trzymali na tych nogach , nie stracili przytomności nawet po takich obrażeniach..

ocenił(a) film na 6
misiunia123

Pomysł trafny, początek oraz 'odkrywanie mocy' było fajne ale później już przesada i niedopracowanie. Słabo ukazany problem Andrewa i tak dalej i tak dalej. A szkoda bo lubię takie motywy.

ocenił(a) film na 5
misiunia123

film przecietny, pomysl jak najbardziej trafny, ale wykonanie bylo totalnie slabe, do zajebistosci mu bardzo duzo brakuje