PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613261}

Kronika

Chronicle
2012
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44061
6,7 21 krytyków
Kronika
powrót do forum filmu Kronika

jak w temacie.film tragedia.dawno tak beznadziejnego filmu nie widziałam.

ocenił(a) film na 9
sylaaaa

Z precyzuj swoją opinie, a nie pisze be bo be, bo wnioskuje z twojego komentarza że poszłaś na film typu jakiego nigdy nie oglądasz i nie lubisz lub nie zrozumiałaś filmu.

ocenił(a) film na 5
tomaszgor

Film należy do kategorii: Thriller, Akcja, Sci-Fi uwielbiam takie filmy dlatego wybrałam sie na ten. obejrzałam trailer, stwierdzilam ze warto isc.wszystkie ciekawe momenty zostaly zawarte wlasnie w trailerze. film przez wiekszosc czasu pokazany byl z perspektyw jednego z tych z bohaterow trzymajacy kamerke.Nie odczułam zadnych emocji,ogladajac ten film,.mialam wrazenie jakby ktos nagral filmik swoja amatorska kamerke i wrzucil na yt.

ocenił(a) film na 6
sylaaaa

No i właśnie sposób kręcenia tego filmu sprawia że jest ciekawy Sylwio, jak by był kręcony tradycyjnie był by raczej mocno przeciętny, a tak myślę że pomysł dobry i wykonanie też może być :).

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
rezpekt

Sposób w jaki był kręcony film ,faktycznie był inny niż większość filmów, co nie oznacza ze ciekawszy. Po prostu inny. dla mnie męczący. Nie zaliczyłabym go do kategori thriller.akcja ,sf OK. ale nie thriller. nie wczułam sie i tyle.

ocenił(a) film na 6
sylaaaa

Ile ludzi tyle gustów :)

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
sylaaaa

masz pretensje bo ktoś źle wpisał kategorie? i temu film jest zły? no wiesz może mógł być inny niż się spodziewalaś, ale zrealizowany był dobrze, scenariusz trzymał sie kupy, a cały film poruszał ciekawe wątki. Film o(nie)super bohaterach ;]

ocenił(a) film na 5
Newelowsky

nie ze ktoś żle wpisał kategorie i dlatego film zły.po prostu nie podobał mi sie.bo faktycznie był inny niż się spodziewałam.

sylaaaa

Nie pojmuję, jak można zobaczyć trailer tego filmu i nie zorientować się, że ma formę umyślnej "amatorszczyzny".
Filmu nie widziałem, ale dla mnie to oczywiste, bo zobaczyłem zwiastun...

ocenił(a) film na 5
Kazioo

Za trailer dałabym 9/10 za film dałam 3/10 jedynie efekty były warte uwagi, ale i tak nie polecam ;) ale dokladnie ile ludzi tyle gustów.