Naprawde nie polecam nikomu... Bardzo szkoda pieniedzy na to badziewie, styl straszny
fabula jeszcze gorsza a gra aktorow to porazka.... okropienstwo poprostu
http://www.spectacularmovie.blogspot.com/2012/05/epilepsja-atakuje-kronika.html# more
moja recenzja. Pokrótce - nie zgodzę się z Tobą w pełni :F
Bardzo rzetelna argumentacja, oceniasz "Immortals. Bogowie i herosi 3D" na 10/10, znawco kina??... ... Proszę nie sugerować się jego komentarzem, tudzież jest on niezbyt wiarygodny... pozdr.
powiem tak film taki sobie ma potencjał którego nikt nie wykorzystał a szkoda.Gdyby była lepsza fabuła i więcej efektów to kto wie.Gra aktorska może być przecież to nie są aktorzy wielkiego formatu więc trzeba brać poprawkę na nich :)
film 5/10 według mnie
Ale właśnie o to chodzi, nie miało być dużo efektów (w sumie telekineza jest niewidzialna dla ludzkiego oka), żeby film był bardziej realistyczny w swej nierealności. A fabuła cóż, myślę, że bardziej się skupili na losach bohatera niż na ogólnej fabule.
Jak się pisze komentarze o 4 w nocy to tak jest, a ty @dareszkaa nie rób z siebie idiotki, chociaż już chyba bardziej nie można... idz oglądnij sobie Herosów 3D, bo ci kisiel w majtach buzuje z tych całych emocji, bo ktoś podważył twój komentarz w tym przypadku o niczym... Tak się dzieci zachowują jak się nie podziela ich zdana... jest to agresja... nie pozdrawia...
Popieram WujekChu1ek,dareszkaa zrobiła z siebie idiotkę,a może wcale nie zrobiła tylko już taka jest.
Najgorszy to ten film nie jest! rzecz gustu oczywiście. Jeżeli ktoś lubi bardzo dobre filmy Sci-Fi, takie jak, Project monster, Dystrykt9, itd. To ten również wam się spodoba! Niestety do takich filmów trzeba posiadać wyobraźnie, bez tego każdy stwierdzi że to gniot, A moim zdaniem, bo każdy ma swoje zdanie, i ma prawo to wyrażać gdzie chcę, film jest bardzo dobry, a i efekty specjalne są świetne. Myślę że powstanie kolejna część.