2012-06 cena do 55zł. Film słaby ale jak ktos nie obejrzal to tylko na DvD zobaczy go.
Co? zal mi cb na filmy do Kina sie chodzi a nie nie legalnie sie sciaga, na DvD sie kupuje jak nie w kinie sie nie obejrzy, Człowieku Opanuj sie (dzeciaku).
Nie stać na to wielu ludzi. Kino, no może tam raz na jakiś czas - zależy kto... ale dvd nie pyli się. Polacy są zbyt biedni, większość żyje na kredyt, a niektórzy nawet może głodują. Peace...
Ale na internet stać ;)
Jakbym miał każdy film kupić na DVD, który chcę obejrzeć nie wyrabiałbym z kasą :)
heh już kupiłbym te prawie 600 filmów które mam tutaj ocenione i obejrzane :) a najlepsze jest to że tutaj kupisz film za 70 zł na DVD a w UK za 7 funtów ten sam :)
Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie wierzą iż są wolni
Johann Von Goethe
Ja głównie ściągam filmy z neta z dobrych stronek bo w tych czasach to trudno o dobrych film przeważnie to większość opiera się na efektach (np.do Transformersów nie mam zastrzeżeń) ,a do kina wybierałem się tylko i wyłącznie na typowe hity czy kontynuację znanych tytułów jak np.Batman,Star Wars itd. zdarzały się też oczywiście komedie godne polecenia które były na prawdę zabawne czy też jakieś spoko horrory których już tak na prawdę powiedziałbym ,że nie ma.pozdro