PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613261}

Kronika

Chronicle
2012
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44061
6,7 21 krytyków
Kronika
powrót do forum filmu Kronika

Warto?

ocenił(a) film na 8

Tutaj - ocena 6,5. Na stopklatce - 8,3. To w końcu warto wybrać się na ten film czy nie?

_lethal_

Ty to oceń i nie zwracaj uwagi na inne oceny, bo w końcu każdy lubi co innego :D
Ja zamierzam się na niego wybrać, ale w moim mieście go nie puszczają :(

ocenił(a) film na 5
zjemTwojaosobe

Właśnie wróciłem z kina i mogę za siebie powiedzieć , że film do obejrzenia ale "dupy nie urywa" - spodziewałem się więcej. Taki tam filmik na raz jak na polskiej telewizji w tv leci poraz enty jakiś film.

nightcon

hmmm... moja wiara w ten film nie maleje i nadal mam nadzieję że się na nim nie zawiodę ;p

ocenił(a) film na 3
zjemTwojaosobe

nie idz do kina nie warto !!! nie wiem z kad taka duża nota .... powinna oscylowac w okolicy 3 - 4 gwazdki

maxkamell

aż taki zły?
hmmm...obejrzymy,zobaczymy ;p

ocenił(a) film na 7
_lethal_

mi film się bardzo podobał. największe zaskoczenie ostatnich miesięcy. tak dla porównania, moim zdaniem dużo lepszy niż nowy Sherlock.

ocenił(a) film na 7
_lethal_

Również właśnie wróciłem z kina, tak jak poprzednicy film 'dupy nie urywa' aczkolwiek nie nudziłem się na nim, gdyby nie zabawa zdobytymi mocami przez pierwszą połowę filmu i nakręcenie akcji na koniec (szczerze nie spodziewałem się takiego zakończenia), to byłby nudny i przegadany, a tak mogę powiedzieć że nie żałuję pieniędzy wydanych na bilet. Pomimo tego, że efekty specjalne nie są najgorsze to ten kto obejrzy film w domu nie straci zbyt wiele. Ode mnie słabe 7/10.

ocenił(a) film na 4
Hudzin

A ja nie polecam,byłem na nim wczoraj i żałuje.Zabrałem dziewczyne i 44zł jak w błoto,dobry do obejrzenia za darmo w domu,ale żeby płacić za niego w kinie to już nie bardzo.Nie polecam.4/10.

_lethal_

Rada!!!!. Nie licz na nikogo opinie, ponieważ każdy ma swój gust a twój gust to twoja sprawa, wiec nie rozumiem pytania czy warto iśc na ten film. Ja odpowiem tak :). Może warto może nie, sam sie przekonasz ;)

_lethal_

http://www.rottentomatoes.com/m/chronicle/ 84 procent pozytywnych recenzji!!

Ja zawsze sugerujemy sie tym zagranicznym portalem,i prawie zawsze wyznaczik proecentowy pokrywa sie z moim odczuciami,i opinia.Dla mnie film bomba.Mocne 8.5/10

_lethal_

Dla wszystkich kinomanów, którzy właśnie odkryli internet:
- olać oceny z filmweba i tym bardziej stopklatki
- sprawdzać oceny na IMDB (widzów), Metacritic (krytyków i widzów) oraz Rottentomatoes (krytyków).

ocenił(a) film na 5
Kazioo

Z tymi ocenami 7/10 , 8/10 to troszkę przesada moim zdaniem, zakładając, że mamy skalę 10 punktową to 7 czy 8 to muszą być na prawdę bardzo dobre filmy :)

ocenił(a) film na 8
_lethal_

Też nie ma go w moim mieście, a dojazd wiązałby się z niemałymi kosztami, stąd moje pytanie.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi