[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER ][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILE R][SPOILER][SPOILER] [SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]
------
sorki musialem zaspojlerować bo nie każdy przed obejrzeniem filmu chce poznać jego zakończenie ;p
Otóż obejrzalem wczoraj film i nie daje mi spokoju przekaz tego filmu. Andrew był z pozoru dobrym czlowiekiem ale mial bardzo przykrą sytuacje życiową. Czy myślicie że w jego sytuacji każdy zachowalby się tak samo? Czy on poprostu sam w sobie był pelen zla i nie nawiści, dopiero wtedy kiedy tą moc uzyskal.
W końcówce powtarzal, że jest ''najsilniejszym drapieżnikiem''. Czy chcial przez to się dowartościować czy poprostu zniszczyć świat który stawal naprzeciw jemu?
P.S -troche umknęlo mi i nie wiem czemu on zerwal kontakty ze znajomymi?
P.S2 -bardzo ciężki ten film
ciezki?heh nie zartuj fabula banalna....film efekciarsko zrobiony niektore sceny naprawde super....a gosciowi poprostu odbijalo nei wiadomo czy to sytuacja rodzinna matka smiertelnie chora ojciec pijak chlopak wysmiewany w szkole.....nie nawidzil swiata chcial odreagowac na nie sprawiedliwym i ciezkim zyciu....a ze nie byl do konca normalny widac to bylo w scenach kiedy lezal na lozku....typowy wariat
ciężki ponieważ trudno było zrozumieć sytuacje, dlaczego stalo się tak a nie inaczej.
Przeważnie czlowiek w ten sposób dotknięty losem, jest wrazliwy i zamkniety na wszelkie kontakty - wątpie aby dlatego stal się agresywny i pełen nienawiści chociaż dla swoich przyjaciół.
Więc z tego musze wywnioskować, że chlopak był lekko rąbnięty w głowe już od samego początku tak jak mówisz.
Ogólnie efekty miodzio, a tematyka niczym Incepcja :D
w miare jedzenia apetyt rosnie...zemscil sie na jednej osobie i posmakowalo mu...chcial sie zemscic na ludziach poniewaz byl traktowany jako wyrzutek do tego byl chory psychicznie co tylko spotegowalo jego nienawisc przestal myslec racjonalnie
Moim zdaniem on był po prostu sfrustrowany byciem ciągle poniżanym, a kiedy zyskał ta moc, to potęga uderzyła mu do głowy. Kontakty zerwał bo ojciec wmówił mu ze oni tylko udają jego przyjaciela.