PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613261}

Kronika

Chronicle
2012
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 43976
6,6 29 krytyków
Kronika
powrót do forum filmu Kronika

Zakończenie

ocenił(a) film na 4

Film po prostu zajebisty jeden z najlepszych o superbohaterach jaki w życiu oglądałem z jakiej
racji taka niska ocena?Trochę zawiodłem się na zakończeniu spodziewałem się czegoś
ciekawszego czy jakiegoś wytłumaczenia tej sytuacji dziewczynie Matta reakcji ludzi czy coś a
tu taka pogadówka do kamery na koniec filmu i koniec xD ciekawe czy będzie 2 część

ocenił(a) film na 6
Czakuu

Osobiscie mi sie film podobal, mimo tego ze nie lubie kamery z reki ;/ ..a co do zakonczenia to pewnie specjalnie tak zrobili zeby widz sie domyslal ;)..chociaz moze tez brakowalo kasy albo mieli wytyczona dlogosc filmu, cholera wie ale po mojemu to ludzie jak w Spidermanie, niektorzy sie cieszyli inni nie wiedzieli co sie stalo ;p A Matt pewnie sie rozstal z nią, inaczej by polecieli razem do Tybetu ;p

ocenił(a) film na 9
Czakuu

Ten film nie jest o superbohaterach. Superbohater to ktoś, kto walczy ze złem, a tutaj tego zabrakło.

ocenił(a) film na 9
ast

Racja, nie jest o super bohaterach, jest o normalnych dziciakach, ktorzy zdobywaja super moce, a w tym ten film jest genialny, zdarzenia po sa bardzo racjonalnie przedstawione, jeden z najlepszych filmow w swoim gatunku.