mimo ze to juz bylo, czyli serial Smallville, to oglada sie bardzo dobrze. W sumie film mlodziezowy o przyjazni i nastepstwie otrzymania supermocy. Ogladajac ten film widzialem swoje marzenia z przeszlosci, aby latac i miec taka moc. Zakonczenie filmu jest niezle, sporo efektow specjalnych niczym z superman. Fajnie sie oglada na duzym ekranie, wiec polecam. Wydaje mi sie, ze to nie koniec i pewnie bedzie cykl.
Widzę że mało jest tu osób chwalących ten film, osobiście wiąże z nim duże nadzieję i myślę że jednak się na nim nie zawiodę :)
Och ja nie chce sie zawieść! ;P ale skoro jest to "film mlodziezowy o przyjazni i nastepstwie otrzymania supermocy. Ogladajac ten film widzialem swoje marzenia z przeszlosci, aby latac i miec taka moc" to będzie dobrze ;)
Jak Zapowiedziałem, tak zrobiłem i byłem :)
Hm...lubię takie BAJKI,całość oceniam pozytywnie. Idac na film wiedziałem czego się spodziewać, iz to dla "nastolatków"
i tak też jest. Fabuła zwarta i dość dynamiczna,nie nudzi się mimo iż to dość krotki film. Od dziecka lubię super moce itd, pokolenie Dragon Ball ! :D Więc jeśli ktoś lubi lekka rozrywkę, z dobrymi efektami specjalnymi to polecam !