PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613261}

Kronika

Chronicle
2012
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44061
6,7 21 krytyków
Kronika
powrót do forum filmu Kronika

bardzo dlugo wahałęm sie by iść na to,ale moja dziewczyna konsekwetnie kupila bilety i ..i warto. Odziwo mimo, braku reklam na miescie, w tv - sala full. bilety kupowane byly w pon, ale dopiero miejsca w 4 -5rzedzie byly ok.

wrazenia?
film bardzo oryginalny, wreszcie nie ma super bohaterów, którzy walcza miedzy soba, tylko chlopaki, którzy troche bawią się jak dzieci. fajnie wszystko rozegrane, trailer troche mowi,ale wiele ukrywa :)
dla mnie warte - pokazuje to, ze kazdy kto dostaje wladze i mimo,ze wczesniej byl tym pokrzywdzonym staje sie katem.
Nie wiem czemu ludzie tak dziwnie oceniają ten film. Chyba za mało porwnań mają albo za dużo ściągają i już nie potrafią wyciągnąc przyjemności z próby zrozumienia filmu.

a mowia, ze to usa jest głupie...

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

Dla mnie powód takiego "dziwnego" oceniania tego filmu jest oczywisty - albo ludziom się nie podoba cała ta oryginalność i świeżość, albo ludzie jej nie akceptują.

ocenił(a) film na 9
nikike

Przy okazji to wyjaśnia dość niską ocenę.

nikike

dobrze napisane, konsekwencja ryzysera, a takze oryginalność ma swoje zalety i co ważne powód użycia tej techniki operatorki został fajnie wyjaśniony.