Dla nie wtajemniczonych nie oglodajcie bo to jest to samo co prezentowąły poprzednie cześci czyli totalne dno ale tu sie nawet postarali z obsado cało nie ooprócz głownego bochatera który musiał być pełno krwisty pedałem :) jedyna porzodna czesc to pierwsza a to to nie wiem co to jest rekord w najdłóższej seri porażek filmowych i dalej kreco
Jaki lol, to se nie ogladaj, mnie to nie obchodzi ze ci sie to nie podoba, ja bardzo lubie serie KRUKA, poniewaz jest bardzo originalny i klimatyczny.
Ty chyba masz jakies problemy umysłowe. zresztą nie rozmumiem, że skoro nie podoba ci się seria kruk, to po co oglądasz jej kolejne części? Ja akurat widzialam wszystkie części, i uważam, że to naprawde świetny film!!!! I niech dalej kręcą, mi to nie przeszkadza. A tak między nami, to sam jestes "pełno krwistym, pedałem"
Po prostu nie moge patrzeć na te trzy wyrazy w temacie, i te 18 wykrzykników!!!!!
Po prostu nie moge patrzeć na te trzy wyrazy w temacie, i te 18 wykrzykników!!!!!
"oglodajcie, obsado cało, bochatera, porzodna, najdłóższej, kreco" Człowieku, gdzieś Ty się uchował? :| To najgorsza z części, ale mimo wszystko Kruk to legenda i z pewnością nie wszyscy mogą zrozumieć jej sens. Zgadzam się tylko z jednym Twoim zdaniem, ale też nie do końca. Pierwsza część była najlepsza, chociaż druga też niczego sobie. Pozostałe niestety to już niższa klasa.
eghhh... część czwartą kruka da się zrozumieć bez przeszkód, cały film krzyczy sam o sobie: ŻENADA. The Crow (jedynka oczywiście) to po prostu film kultowy, wystarczy zobaczyć a wtedy ciężko polubić pozostałe części (chociaż 2ka i 3ka mają ciekawe momenty) natomiast czwórka za cholerę nie jest ani ORYGINALNA ani klimatyczna. poza tym radzę skupić się na filmie (w porywach nawet na filmach) a nie na chamskich wypowiedziach. tu chodzi o przedstawianie swojej opinii, kilku argumentów na jej poparcie, może trochę ciekawostek, a nie o przepychanki słowne.