PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=480715}

Krwawe wzgórza

The Hills Run Red
2009
5,0 7,3 tys. ocen
5,0 10 1 7262
4,7 6 krytyków
Krwawe wzgórza
powrót do forum filmu Krwawe wzgórza

Ten film

ocenił(a) film na 5

To prawda, że tam, gdzie oni poszli zginęła ekipa od filmu i dlatego on nigdy nie powstał, czy tylko taka bajka?

Toolbar

najsmieszniejsa prowokacja jaka widzialem... hehe

ocenił(a) film na 5
cokane87

Ale nie, nie że prowokacja, tylko pytam na serio, bo mnie to zaciekawiło.

ocenił(a) film na 5
Toolbar

Film opowiada o grupie przyjaciół, którzy uwielbiają filmy grozy. Decydują się oni na podróż do miejsca, w którym jakiś czas temu kręcono ujęcia do filmu "The Hills Run Red". Obraz ten nigdy nie ujrzał światła dziennego, gdyż osoby nad nim pracujące zginęły w niewyjaśnionych okolicznościach.

Opis filmu.

ocenił(a) film na 5
Toolbar

Tak to prawda. Był to głośny temat w amerykańskich mediach w latach 80-tych. Podobno zagineło 8 osób, a mimo śledztwa nie znaleziono żadnego ciała. Dlatego film nie został wydany. Jedni uważają, że zostali najpewniej zamordowani. Inni, że skoro teren gdzie kręcono film jest rajem dla osób wirzących w spotkania z UFO, to zostali uprowadzeni. Ja mam własną teorię- sądzę, że zeżarła ich Wielka Stopa :)

ocenił(a) film na 7
Toolbar

Oglądałeś ten film w ogóle? Nie było zadnej ekipy filmowej tylko Concannon
i Babyface którzy zabijali wszystkich ludzi na potrzeby filmu. Chyba, że to
właśnie o nich Ci chodzi, lecz ciężko ich nazwać "ekipą".

Alyn

Jeny, nauczcie się czytać ze zrozumieniem. Chodzi o to, czy film oparty jest na faktach. Sama jestem ciekawa czy była kiedyś podobna historia.

Toolbar

tak to prawda wszystkich zabiłem ,a tasmy zniszczylem dlatego film nie wyszedl jeszcze jakies pytania. lol