PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92}

Krzyk 2

Scream 2
1997
6,2 38 tys. ocen
6,2 10 1 38460
6,3 29 krytyków
Krzyk 2
powrót do forum filmu Krzyk 2

Strasznie było mi jej żal jak zginęła myślałem że zagra trochę większą rolę

PS Przed premierą wszyscy moi znajomi trąbili że Sarah gra jedną z głownych ról a jej bohaterka występuje w kilku scenach ( no ta scena w której ginie jest dłuższa)

ocenił(a) film na 8
Duszek

niom mi tez matko ona jako aktorka juz tyle razy umierala ale jej smierc jest efektowna:P:P, ale i tak mi jej szkoda;(

Dann

Niezła była ta scena w której uciekała po schodach ale ta Cici to typowa głupia blondynka ;/ jak gadala z zabójcą przez telefon to on jej dawał takie wskazówki a ta idiotka zamiast zabierać dupe w troki i uciekać z tego domu gdzie pieprz rośnie dzielnie podażała naprzód ;p to był 1 bład 2 jak już zabójca wyszedł z szafy da idiotka zamiast biec do drzwi pobiegła po schodach do góry.

Lubie ją ale niekiedy ma naiwne postacie podobnie było w "Koszmarze ....." zamiast biec do tej parady to ta stała i czekała nie wiem na co :/

ocenił(a) film na 8
Sidewinder

hehe niom glupio postapila Cici, to mogla chociaz jakos gdzies sie za sciana ukryc przed morderca i najwyzej jakos po cichu uciec z tego domu, a nie ze by biec na schody :/:/ to bylo nie rozsadne (chociaz szczerze mowiac gdybym byl na miejscu Cici( wiem , ze to jest praktycznie niemozliwe :P:p)ale gdyby jednak:p to sam nie wiem czy ze strachu nie ucieklbym na schody:P:p, a co do Helen to tez ... dosyc ze sie zatrzymala to jeszcze sie odwrocila:/ jak uciekala to mogla uciekac do konca a nie zatrzymala sie gdzie miala raptem 2 kroki:P, zastanawia mnie jeszcze jedno skad rybaktak szybko sie tam wzial:P:/ w jednej chwili go nie ma, ta sie odwraca i jest:/ co, to on potrafi sie pojawiac jak duch:P:P???hehe no ale trudno:P:P:P chociaz szczerze mowiac wolalbym zeby ten facet dopadl julie zamiast helen:P:P no to na tyle pozdro:):):):P

Dann

Jeszcz jeden błąd jak ta kolerzanka wyszła z szafy czy to był pokój mniejsza o to ;p to zamiast powiedziec jej o wszystkim i poprosić o pomoc czy coś ona nic !!! Mogła chociaż wstapić do kuchni po nóż ;/

PS następna dziwna rzecz nie wkurzyło was to że jak Sid już pocieła na końcu te liny to zamiast wziąść ze sobą siekiere zostawiła ją ;/