Błagam! Nie!!! To nie może być koniec! Film wymiata xD
Nie za bardzo. Kto wczesniej ogladal Blade Runnera, Sedziego Dredda, Equilibrium oraz Blade nie znajdzie w tym filmie w zasadze NICZEGO nowego, ani zrobionego lepiej. Wierna adaptacja komiksu to tez nie jest. Taki teledysk. Dalem 4 na 10. Film z kategorii obejrzyj w sobote przy piwku i zapomnij.
nie zgadzam się , dla mnie film jak najbardziej na poziomie. fajnie zrobiony jaki technicznie tak i wizualnie . zupełnie inny od pozostałych filmów o Wampirach . Blade też lubię
wscieklyamok nie tylko ty nie możesz doczekać się 2 części. W sumie nie czytałam komiksu a bardzo bym chciała (niestety nie mam takiej możliwości, a tak przy okazji nie wie ktoś z was gdzie można go kupić?????) ale domyślam się jak może być zrobiony bo oglądałam kilka adaptacji filmowych i czytałam też książki.
Film jest naprawdę super, co wynikało z mojego poprzedniego postu :) Owszem, ma głupie sceny (np. z kamieniami po których biega w powietrzu), ale pomysł jest naprawdę super. Nie ma żadnych romantycznych wampirów, które kleją się do siebie wzajemnie. Główny bohater jest jak przystało na taką postać, prawdziwym terminatorem. Bla bla bla.
stokrotka251, najdroższa moja, zapraszam Cię do kina jak tylko sie pojawi druga część :)
Oki zaproszenie przyjmuję, ale trochę poczekamy zanim pojawi się 2 część :) :)
Mam nadzieję że tak do roku już będzie...