PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=254275}

Ksiądz

Priest
2011
5,9 69 tys. ocen
5,9 10 1 69284
4,2 18 krytyków
Ksiądz
powrót do forum filmu Ksiądz

Dobry

ocenił(a) film na 8

Jak dla mnie to film warty obejrzenia:) Fajna scenografia, dobre efekty :)

ocenił(a) film na 5
Beti13

Ot taki lekki film, niezbyt ambitny ale w sam raz na zabicie nudy ;)

ocenił(a) film na 6
Eth

Mnie też całkiem fajnie się oglądało. Nie jest to żaden super hit, ale zupełnie niezły film na raz, z całkiem przyzwoitymi efektami. Nieporozumieniem jest natomiast doszukiwanie się tu logiki czy prawdopodobieństw, bo to nie ten gatunek.

ocenił(a) film na 6
sab1970

Przed filmem nasluchalem sie o tym filmie niezbyt pochlebnych recenzji,a po obejrzeniu?jeden z lepszych filmow o wampirach ostatnich lat,chociaz irytujace jest troche psucie steoretypu wampira i zamienianie go w jakiegos pieska bez skory o inteligencji blondynki.Ja przynajmniej zmienilbym tytul na Ateista oraz walke z wampirami na katolikow,troche zabawniejszy by byl.

użytkownik usunięty
Beti13

pomijając kiepską obsadę i idiotyczną fabułę to film nie jest taki zły. film ma bardzo dobre zdjęcia, widoczki, oraz efekty specjalne. To są chyba jedyne zalety tego filmu. film szału nie robi, ale zobaczyć można. Pomijając już fabułę, to najbardziej boli mnie słaba obsada, gdyby użyli trochę lepszych aktorów film mógłby być dużo lepszy

ocenił(a) film na 8

zgadzam się z Twoja wypowiedzią, kilku fajnych aktorów dodało by efektowności, ale rola księdza myślę, że dobrze jest obsadzona.