Film jest super , szkoda ze dzieci z podstawówki dawają niską ocene tego filmu ;/
Film nie jest świetny, akcja jest banalna ale film bardzo przyjemnie się ogląda więc nie rozumiem tej niskiej oceny.
chodzi mi ze ponad 50% osób np na YouTube , czy tutaj na serwis itp to niedojrzałe dzieci z podstawówki którzy wolą Bajki i nie rozumieją takich filmów lub żydzi którzy nie przepadają za Polakami .
nie przeginasz troche z tą oceną? czasami mam wrażenie że ludzie potrafią dawać tylko 1 i 10.
jak dla mnie film jest podobno do filmu Star wars, w sensie ze te duchowni to Rada Jedi a ich miasto to Republika a Wampiry podobni do sithów dlatego mi się podoba , chciałbym żeby powstał 2 odcinek , i bardzo dobrze pokazali duchownych, tacy sami są z Wietnamu ;/ .
Człowieku, wytykasz innym podstawówkę, a sam najwyraźniej pominąłeś ten stopień edukacji.
"dawają niską ocenę", "dzieci ... którzy wolą bajki", "te duchowni"
Gdzie uczyłeś się zasad gramatyki? W Izraelu?
No tak, bo faktycznie "dawają" bo są niedojrzali psychicznie, bo przecież ten film to dzieło nad dzieła. :) Mi się go przyjemnie obejrzało, ale generalnie po prostu średni i tyle. Do tego dość słabe efekty specjalne, wręcz bzdurne błędy itd.