Księdza w 3D można zobaczyć na żywo co niedzielę w najbliższym kościele, w dodatku za free
Więc jakie to "za free"?
Jeszcze gdyby przynajmniej Natanek odprawiał to byłyby jakieś efekty specjalne a tak to tylko nuda. :D
Ale ja nie po to do kościoła chodzę :)
Ano nie za free jak trzeba dac na tace,a jak sie nie da,to gromy z jasnego nieba ida :D i straszenie szatanem.
Zdaje się, że tobie nie jest znane, bo twojej wypowiedzi nie potraktowałem dosłownie, ale jako aluzję.
No to/Zatem (zatem dla bardziej zarozumialych)wartoby bylo po prostu uskuteczniac ocenianie filmow,zarty od czasu do czasu,z wykluczeniem na pojazdy :) Naprawde nie smieszy mnie obrazanie osobowosci jak rowniez ludzkich przekonan (wiadomo,ze kazdy ma inne ) ...:)
Nie chce,jak to ujal Burmistrz "szukac dziury w calym" i nie do konca zadowala mnie odpowiedz "internet" ;)
Uwazam,ze nie jest to zlym nawykiem posmiac sie z czegos,w koncu smiech to zdrowie,a komu sie nie podoba...temu niech sie dalej nie podoba,Jesli ktos chce byc nieszczesliwy,to bedzie,cos o tym wiem ;)
Ja też. Nie wiem czemu reszta buraków na tym forum tutaj polemizuje. To tak jak powiedzieć dowcip i pisać o nim książkę. Skończone dzieci neo.