PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=254275}

Ksiądz

Priest
2011
5,9 69 tys. ocen
5,9 10 1 69271
4,2 18 krytyków
Ksiądz
powrót do forum filmu Ksiądz

Księdza w 3D można zobaczyć na żywo co niedzielę w najbliższym kościele, w dodatku za free

stonedfish

Za wejsciowke nie placisz...ale dajesz na "tace"a popcornu nie widac...

Clemencja

no i marne efekty specjalne.

Clemencja

Więc jakie to "za free"?
Jeszcze gdyby przynajmniej Natanek odprawiał to byłyby jakieś efekty specjalne a tak to tylko nuda. :D
Ale ja nie po to do kościoła chodzę :)

Burmistrz

Ano nie za free jak trzeba dac na tace,a jak sie nie da,to gromy z jasnego nieba ida :D i straszenie szatanem.

Clemencja

Kto ci takich głupot naopowiadał?

Burmistrz

Wiesz,co to jest ironia?

Clemencja

Wiem, wiem a już myślałem, że ktoś cię nastraszył. ;)

Burmistrz

Nie ;)

Clemencja

Więc mogę spać spokojnie :)

Clemencja

Nikt cię do rzucania na tacę nie przymusza

volpi

A znane Ci jest pojecie sarkazmu?

Clemencja

Zdaje się, że tobie nie jest znane, bo twojej wypowiedzi nie potraktowałem dosłownie, ale jako aluzję.

Clemencja

ale przekąski są.

ocenił(a) film na 8
stonedfish

przekąski marne i na dodatek na sam koniec.

stonedfish

wina tez sepia :/

Clemencja

swoje można przynosić, bramkarze nie sprawdzają.

zakrak

:D

Clemencja

naprawdę nie masz już o czym rozmawiac?

slaff

A Tobie co?maly wypad na filmweb zeby sobie uszczypliwosciami humor poprawic? litosci.

Clemencja

Nie ma litości, to jest FW i tutaj toczy się spory o nic ewentualnie szuka dziury w całym. ;)

Burmistrz

welcome to THE INTERNET

stonedfish

No to/Zatem (zatem dla bardziej zarozumialych)wartoby bylo po prostu uskuteczniac ocenianie filmow,zarty od czasu do czasu,z wykluczeniem na pojazdy :) Naprawde nie smieszy mnie obrazanie osobowosci jak rowniez ludzkich przekonan (wiadomo,ze kazdy ma inne ) ...:)
Nie chce,jak to ujal Burmistrz "szukac dziury w calym" i nie do konca zadowala mnie odpowiedz "internet" ;)
Uwazam,ze nie jest to zlym nawykiem posmiac sie z czegos,w koncu smiech to zdrowie,a komu sie nie podoba...temu niech sie dalej nie podoba,Jesli ktos chce byc nieszczesliwy,to bedzie,cos o tym wiem ;)

ocenił(a) film na 6
stonedfish

A ja tam się uśmiałam :)

Wypasiona_Foczka

Ja też. Nie wiem czemu reszta buraków na tym forum tutaj polemizuje. To tak jak powiedzieć dowcip i pisać o nim książkę. Skończone dzieci neo.

skt84

Porownanie swietne :D

stonedfish

zes przydupcyl ;d