Coś co mogło być naprawdę dobre, stało się gniotem chyba że mają powstać kolejne
części a to było tylko prowadzeniem do trylogii, wszytko co najlepsze w filmie mieści jego
trailer ;/ ... Niestety najsłabsza ekranizacja komiksu jaką widziałem :( gdyby nie efekty
specjalne to film był by totalną katastrofą !!!!
Odpowiem krótko i na temat który założyłeś moja odpowiedź to- NIE ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ TO JEST DOSYĆ DOBRY FILM AKCJI dziękuje to wszystko co chciałem dodać.
Każdy ma swoje zdanie, moim zdaniem to film mógł być o niebo lepszy, kinowa postać księdza w ogóle nie przypomina tej komiksowej, a wszystko dzieje się za szybko ja w grze komputerowej z klatki w klatkę ;]
Trochę się zagalopowałeś z tym gniotem. Fakt- to nie jest jakiś świetny film ale nie jest też taki najgorszy... Po części jednak mogę zrozumieć twoje rozżalenie, bo temat był świetny jednak reżyser nie potrafił go w pełni wykorzystać.
Mimo wszystko zaciekawił mnie na tyle by obudzić we mnie chęć sięgnięcia do komiksowego pierwowzoru (jak będę miał chwile to postaram się poszukać czegoś na necie)