PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=254275}

Ksiądz

Priest
2011
5,9 69 tys. ocen
5,9 10 1 69434
4,3 14 krytyków
Ksiądz
powrót do forum filmu Ksiądz

Niestety !

ocenił(a) film na 5

Coś co mogło być naprawdę dobre, stało się gniotem chyba że mają powstać kolejne
części a to było tylko prowadzeniem do trylogii, wszytko co najlepsze w filmie mieści jego
trailer ;/ ... Niestety najsłabsza ekranizacja komiksu jaką widziałem :( gdyby nie efekty
specjalne to film był by totalną katastrofą !!!!

ocenił(a) film na 7
Tomalaaa89

Odpowiem krótko i na temat który założyłeś moja odpowiedź to- NIE ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ TO JEST DOSYĆ DOBRY FILM AKCJI dziękuje to wszystko co chciałem dodać.

ocenił(a) film na 5
Byakuya

Każdy ma swoje zdanie, moim zdaniem to film mógł być o niebo lepszy, kinowa postać księdza w ogóle nie przypomina tej komiksowej, a wszystko dzieje się za szybko ja w grze komputerowej z klatki w klatkę ;]

ocenił(a) film na 6
Tomalaaa89

Trochę się zagalopowałeś z tym gniotem. Fakt- to nie jest jakiś świetny film ale nie jest też taki najgorszy... Po części jednak mogę zrozumieć twoje rozżalenie, bo temat był świetny jednak reżyser nie potrafił go w pełni wykorzystać.

Mimo wszystko zaciekawił mnie na tyle by obudzić we mnie chęć sięgnięcia do komiksowego pierwowzoru (jak będę miał chwile to postaram się poszukać czegoś na necie)

ocenił(a) film na 2
bialy333

film porazka nie polecam fabuła bardzo zagmatwana i pasjonująca ale dla dziecka w przedszkolu... niestety straciłem godzine 20 minut mojego czasu
:(( przykro ze takie filmy wychodza na szczescie se go sciagnelem a nie bylem na nim w kinie xD