PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=254275}

Ksiądz

Priest
2011
5,9 69 tys. ocen
5,9 10 1 69275
4,2 18 krytyków
Ksiądz
powrót do forum filmu Ksiądz

Priest 2011

ocenił(a) film na 4

I po raz kolejny zdarza się tak, że zwiastun jest dużo lepszy niż sam film.

Priest to thriller z domieszką westernu. Ksiądz i cowboy walczą z z wampirami.... Nie wiem co reżyser chciał pokazać dając nam taką mieszankę, ale wiem na pewno, że cokolwiek chciał osiągnąć z pewnoscią mu się nie udało.

To mieszanka Indiany Jones'a i Blade'a. Reżera jednak nie zastanowiło, że głębia historii jest niezbędna do tego, by stworzyć iskrę w filmie, cos, co zainteresuje widza, do którego film ten jest skierowany.

Priest to niekończące się sceny jazdy Brittany'ego na motocyklu,, zero humoru i zdecydowanie za mało akcji.

I po raz kolejny nie było potrzeby tworzenia tego filmu w 3D.

Film ten jest tak zły i przereklamowany jak jest to tylko możliwe.

ocenił(a) film na 6
moviemoments

Zgadzam sie, slabo wykorzystany material.

ocenił(a) film na 2
moviemoments

sam scenariusz zaczerpniety z komiksu,więc to nie reżyser winny,a tak wogóle to komiks miał zupełnie inny klimat,a tu niestety juz nawet główny bohater jest zrypany na wejściu, komiks godny polecenia,ale z filmu pewnie zrobią znowu jakis denny film o wampirach,bo taka teraz moda...

ocenił(a) film na 4
Shrodis

mysle, ze jest to jednak wina rezysera. sam napisales , ze komiks ma inny klimat i choc nie wpadl mi w rece to zapewne jest o niebo lepszy niz film. To rezyser wpadl na pomysl zeby zrobic ten film w takim klimacie a nie innym i wyszlo z tego wielkie rozczarowanie.