Jak chcę oglądnąć dramat psychologiczny to nastawiam się na myślenie, a jak chcę oglądnąć dobre kino akcji, to chcę widzieć akcję, a nie jakieś pseudo intelektualne ględzenia i moralizatorstwo. W filmie Ksiądz nie znajdziesz moralizatorstwa, ględzenia, lansu, romansu, jest od cholery akcji, ciągle się coś dzieje, mroczny klimat, ciekawe zdjęcia (krajobrazy tych miast czy pustkowi robią wrażenie) dobre efekty specjalne, ogólnie rzecz ujmując jest to bardzo dobrze zrobiony horror akcji, gorąco polecam.
ta jasne. tam tyle akcji w tych niezniszczalnych ile wigoru w 60 latku chorym na impotencję... podstarzały sterydziaż Sylwek pręży swą obwisłą klatę i pierdzieli jakieś pseudo śmieszne teksy, Niezniszczalni to film dla gejów lubiących oglądać męskie klaty i napinactwo i się tym podniecać bo większej akcji tam nie ma, nudny film ci Niezniszczalni
jak to się mówi czasami wbrew sobie trzeba się dostosować do poziomu intelektualnego rozmówcy by do niego dotrzeć :)
I co? Była już ta krwawa łaźnia we Wrocławiu?
...chyba za dużo filmów gangsterskich naoglądaliście się z kolegą sasaki.
Przy okazji, to na Świebodzkiej 1 we Wrocławiu oprócz aresztu, jest także szpital psychiatryczny...
Trochę kultury Panowie.
Pozdrowienia.
Ten sasaki używa pewnych sformułowań o których nie ma pojęcia, ale nie wie kto jest po drugiej stronie...
Szpital jest częścią aresztu, to jest szpital dla osadzonych robią tam badania poczytalności osadzonych itp a wiem bo mój kuzyn jest na Świebodzkiej
jeżeli uważasz że taki Jason Statham albo Randy Cuture mają 60 lat to chyba ci stara bejsbollem na chacie bije
skąd takie pomysły chłopczyku ? autopsja ha ha ha widać po twoim poziomie intelektualnym że to o czym piszesz czyli trening z tatą przerabiałeś nie raz, ogólnie to spadaj na drzewo do pawianów tam twe miejsce i nie schodz z tego drzewa, zostań drugim tarzanem a nie się na filmwebie wypowiadasz, i nie napinaj się tak bo kupe strzelisz w gacie a to nie spodoba się twojemu tacie, bejzbol pewnie w kącie stoi, uważaj bo mama się o ciebie boi ha ha ha leszcz...
jak ktoś lubi napinających się starszych facetów polecam Niezniszczalnych, jak ktoś lubi akcję to Księdza
Ksiądz to jakaś żałosna baja dla dzieci, zero emocji, słabe efekty, gra aktorska żałosna, fabuła to dno, film nudny tak, że ja pie*dole. Kto chce dobrego kina akcji polecam Niezniszczalnych.
Niezniszczalni? Podstarzały Sylvester Stallone i Ty śmiesz mówić, że to jest dobre kino akcji ? Ksiądz również nie przypadł mi aż tak do gustu, stąd ocena 5/10, ale nie ośmieszaj się postem, że Niezniszczalni są dobrym kinem akcji haha
Niezniszczalni mają wszystko to co powinno posiadać dobre kino akcji. I co masz do Sylvestra Stallone? Sugerujesz może, że filmy z nim nie są dobre?
nie przejmuj się takim debilami niezniszczalni wymiatają :) Sylwek z ekipą robi ładne spustoszenie i to się liczy wiek nie ma tu nic do rzeczy
gówno to wy macie we 2 w głowach jeślii sądzicie że Niezniszczalni jest lepszym filmem od tego ... zręszta pewnie też wpierdalacie koksy , i mózg już odmawia posłuszeństwa ...
Hahahaha ale teraz dowaliłeś koleś heh koksów nie jem i nie zamierzam . Niezniszczalni są o wiele lepsi od tego żałosnego filmiku , kto to widział jak ksiądz wozi się na jakimś motorku i wybija potworki z kreskówki hahahaha ludzie litości
Jak śmiesz porównywać Niezniszczalnych do tego żałosnego filmidła odpie*dolonego na odpie*dol, byle tylko było co do kin wpuścić?
Co za paranoja. Co obejrzę jakiś film zaglądam do filmweba i odstrasza coraz bardziej tymi postami. Za każdym razem chcę wtrącić kilka słów i mi się odechciewa... Ludzie!!! Czy wy nie potraficie dawać konstruktywnych opini bez obrażania się wzajemnie??!! Każda ocena jest subiektywna. To oczywiste, że każdy może mieć inne zdanie na dany temat. Komentujecie nie to co trzeba. Aż żal, bo okazuje się, że nie sam film jest ważny, to byle mieć swoją rację, byle kogoś zgnoić. Eeech....
sasaki wiem że jesteś upośledzonym umysłowo nastolatkiem wysmiewanym w swoim środowisku we Wrocku dlatego wchodzisz na filmweba i prowokujesz, twój stary powinien za to odpowiedzieć
Widzę, że rozwinął się konflikt między małolatami albo..... dorosłych z ich rozumem i tokiem myślenia. :]
Żałosne... Film jest dobry a Niezniszczalnych to sobie niedługo obejrzę.
Film "Niezniszczalni" w swoim gatunku jest dobrym filmem, Ci którzy pamiętają kino akcji z lat 80-90 pewnie mi przytakną ;) Bo według mnie "Niezniszczalni" to swego rodzaju parodia gatunku z tamtych lat :)
Co do "Księdza", to oglądało mi się go przyzwoicie, nie jest to może film najwyższych lotów ale daje radę. Jest akcja, są wampiry i jakaś tam fabuła która napędza ten film. Na wieczór po ciężkim dniu (na odmóżdżenie) jak znalazł xD
Pozdrawiam...
o matko..poziom komentarzy na filmwebie nieuchronnie zbliza sie do tego onetowskiego! banda niedorozwojow sie zebrala przed kompami i okladaja sie teraz co glupszymi inwektywami. wspolczucia dla rodzicow..
hehehe z ust mi to wyjąłeś :D
co do filmu... czegóż oczekiwać, może to nie połączenie Blade, Underworlda i Księgi Eliego w całej ich jakości wykonania - tematycznie jakoś pomiędzy, ale i tak się fajnie ogląda :)
Zgadzam się. ;-) Film naprawdę dobry. Akcja i "mroczne klimaty". Jak najbardziej polecam.
Pozdrawiam
Jak dla mnie bardzo dobry!
Poza tym każdy ma swój gust i zdanie, więc następnym razem zachowajcie swoje wulgarności dla kogoś innego.