Gdyby główną rolę zagrał nasz rodak, niejaki Tadeusz Rydzyk to film zarobiłby u nas w kraju miliony monet;) Ponoć odrzucił propozycję zagrania bo miał dostać tylko 1mln dolarów, a on ma tyle na miesiąc, no to ich wyśmiał;)
Żałosny dowcip. Co masz do Rydzyka? On to robi społecznie dla Polski. Serio. Nie ma żony, nie ma dzieci i jest grubo po 60-tce z tego co wiem. Zabierze to do grobu? Dzięki niemu coś w Polsce powstało (radio od podstaw, telewizja, geotermia, szkoła wyższa itp.), a dzięki wielu rządom i wyprzedaży polskiego majątku niedługo będziemy w Europie żebrakami. Rydzyk się tej szkodliwej polityce przeciwstawia jak tylko może, ale jak w Polsce jest dużo jełopów, którzy niewiele rozumieją to jest jak jest. Szczerze mówiąc żali mi ciebie chłopie.
Szacunek za wypowiedz,zgadzam się w 100% Ludzie już nie posiadają zdolności autonomicznego myślenia.Na ustach wszystkich jest tylko to co było wczoraj w tv a kraj jest prawie ruiną,oczywiście 90% społeczeństwa nie zdaje sobie z tego sprawę ale przyjdzie dzień że żołądek przypomni wszystkim ich ignorancje a raczej ich bezgraniczne zaufanie do tv
@Hilton Człowieku kompromitujesz się aż mi Cię żal. dragon24 skomentował w niewybredny sposoby działalność ekhem... ojca, czego nie popieram z jednego powodu, jest to forum filmowe i wolałbym żeby było wolne od polityki, a zwłaszcza tej w polskim wydaniu. Na "Agorę" też się oburzałeś tak samo jak na Priest 3D?
Notabene, skoro określasz działalność ekhem... ojca "społecznie dla Polski", a dalej wychwalasz jego heroiczną postawę, to z tego wynika że to nie dragon24 ma problem z autonomicznym mysleniem, tylko Ty. Mimo wszystko pozdrawiam.