Zakręcone, mroczne, EFEKCIARSKIE ! Ktoś gdzieś narzeka że to nie tak, że to inaczej musi myć, ale Ja sie pytam że co ? Co inaczej? Aktorzy mieli po suficie biegać? Czekam z niecierpliwoścą na ten film !pozdrawiam fanów dobrego zwariowanego kina THC !
Mi także trailer się podobał i cieszę się bardzo ,że film będzie wykonany w technice 3D ;).Na "Księdza " zamierzam się wybrac do kina .
zal ze dla niektorych licza sie jedynie EFEKCIARSKIE momenty w filmach :( proponuje zatem nie czekac do sylwestra ale juz dzis wsadzic kilo sztucznych ogni w kalesony i odpalic ^^ bedzie MEGAEFEKCIARSKO ^^
żal że tacy jak tu sie wymądrzają, Jak film ma być efekciarski i jest to dobrze wykonane to jest zadzebisty film, a na efekciarstwo skłąda się równierz KLIMAT filmu, a klimat między innymi tworzy fabuła... więc suma sumarów efekciarstwo to też fabułą !!!
Tak... co z tego że coś jest super fajne i wgl. skoro od cholery i troche teraz powstaje takich filmów a wiele z nich jest dużo lepszych od ksiedza. klimat był taki, że się całkowicie odmóżdżyłam przy tym.
mi się osobiście podobał :) nawet lepszy niż legion :) <----- wyrażam tylko swoją opinię
nie zrozum mnie źle, nie bronię tego filmu, bo to ani autorski pomysł, a ekranizacja komiksu, ani też ja sam nie mogę się wyzbyć wrażenia to że to Van Helsing w klimatach Sędziego Derdda. Nie zmienia to jednak faktu, że dostarcza pewnej rozrywki. Rozumiem, że narzekanie to nasza narodowa domena, ale nauczmy się cieszyć czym mamy. Twierdzisz, że powstaje ostatnio sporo lepszych produkcji w tym klimacie... Wymień chociaż dwie :D