Warto iść do kina na ten film ? Bo jeszcze do wyboru mam Kod nieśmiertelności, Szybcy i wściekli 5 lub Tożsamość !
trudno tu coś doradzić bo film dopiero jutro w kinie ale jedno wiem. byłam w kinie na "szybcy i wściekli 5" no i zakochałam się w tym filmie, Nie było chwili abym się nudziła, leciały fajne teksty więc oprócz dreszczyku emocji był i śmiech na sali. Wiec ten film polecam na 100%. Na 2 pozostałych nie byłam więc musisz czekać na odp innych osób.
ale na "szybcy i wściekli 5" zapraszam cię z całego serca ^^
Ja za to widziałam Kod nieśmiertelności i Tożsamość. Polecam Kod, całkiem dobry.
A ja na Szybkich i wściekłych 5 zawiodłem się straszliwie, na tyle że w pewnej chwili po prostu wyłączyłem film :/ Za to Kod nieśmiertelności super, obejrzałem go z kolegą i obaj byliśmy bardzo zadowoleni. Ale czy lepszy od Księdza to nie mam pojęcia...
DNO !
żaden to horror, nie ma sie nawet gdzie wystraszyć.
efektów 3d nie ma żadnych.
nie polecam.
nudny, nie warto. aż strach pomyśleć że zapowiada się kolejna część - jak sugeruje zakończenie :-)
Z wymienianych przez Autora tematu widziałam "Kod nieśmiertelności" . Z "Księdza" niedawno wróciłam. Nie oczekiwałam wiele i się zawiodłam. Co do 3D to w pewnym momencie zdjęłam okulary i nie widziałam prawie żadnej różnicy :D "Kod nieśmiertelności" bardziej mi się podobał, ale "Ksiądz" też swój urok ma.