Oczywiście wbrew wszystkim wpisom ,, polskich krytyków'' film trzeba obejrzeć, nie wyobrażam sobie żeby w ogóle kierować się tymi tutaj opiniami i np. przez to nawet nie spróbować obejrzeć jakiegokolwiek filmu. Miejcie swój rozum. Ja zaglądam tu zawsze po obejrzeniu nie przed żeby się pośmiać z tych bzdur które ludzie wypisują jakie to niby ,,badziewie i tragedia'' osobiście nie ma filmu o którym by tak nie pisali. Wszystko raczej realistyczne i teoretycznie mogło by się zdarzyć, może nie w PL bo tu by przyszły jakieś pasztety pewnie, ale kobietki eleganckie, ta czarna bardzo mi przypominała Panią z Queensnake ;D kto zna temat to wie ;D też kocha seks i jest do niej podobna. Nie miałem do nich złego nastawienia jakoś mimo wszystko, oczywiście trzymałem za gościa żeby się uwolnił ale nie mógłbym się na nie gniewać, aczkolwiek wolałbym żeby kobiety z którymi uprawiam to i owo były wdzięczne i chciały jeszcze a nie karały mnie za to ale raczej często się to nie zdarza zwykle im się to podoba.