Czy ja obejrzałem inny film? Jestem przerażony tak niską oceną oraz żenującymi komentarzami na tym forum. Film naprawdę na poziomie, gra aktorska wcale nie jest zła, powiedziałbym nawet ze dobra, sczególnie biorąc pod uwagę Genesis i Bel, a fabuła moim zdaniem bardzo ciekawa i intrygująca, ukazująca bezradność mężczyzn w sytuacji gdy po latach bycia z jedną kobietą uwodzą cię nagle dwie piękne małolaty oraz przebiegłośc i obłęd tych dziewczyn. Moim zdaniem chciały przedstawić płeć męską jako tą złą, tak jak wyjaśniły pod koniec mówiąc o powodach swojego 'show', przedstawiając mężczyzn jako 'zwierzęta nie umiejące zapanować nad swoimi popędami', lecz w tym przypadku raczej wyszło mniej korzystnie dla tych dwoch ślicznotek. Naprawde jezeli ktos uwaza, ze niemożliwe jest aby przyszły do domu mężczyzny dwie kobiety i najpierw go uwiodły, a potem szantażowały, to żyjemy chyba w innym świecie. Nawet jeśli ktos uzna ze fabula jest 'absurdalna' to po co oglada film a potem stawia ocene 1 i dodaje komentarz 'dno'? Mam nadzieje ze ktos pomoze mi zrozumiec.
Bo na tym właśnie polega ocenianie filmów? Najpierw się ogląda a później komentuje i ocenia? Czy może jeśli ocena jest negatywna to nie wolno jej wystawiać? Bez żartów... Mając takie wyobrażenie o kobietach i mężczyznach musisz w życiu jeszcze wiele doświadczyć - życie to nie gazeta Bravo... Szkoda gadać.