PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=507169}

Labirynt

Prisoners
2013
7,9 270 tys. ocen
7,9 10 1 269563
7,6 92 krytyków
Labirynt
powrót do forum filmu Labirynt

Zdecydowanie. Świetnie zagrany, trzymający w napięciu do końca, ze świetną muzyką i genialnymi
rolami Hugha Jackmana i Jake'a Gyllenhala. Samo zakończenie jest porównywalne do tego z
Incepcjii i wciąż myślę co stało się z Kellerem. Według mnie przeżył, a jakie jest wasze zdanie o
filmie i końcówce?

ocenił(a) film na 6
filmoManiak230

Jak dla mnie film niezły, ale nie na oscara. Kreacje Gyllenhala i Jackmana bardzo dobre ale czy ja wiem czy oscarowe.

ocenił(a) film na 7
filmoManiak230

Jakie ty filmy oglądasz jak dla Ciebie to są oscarowe role i oscarowy film? Gyllenhal fakt - był naprawdę dobry, ale Jackman? Serio? To była rola dość poprawna, a stać go na więcej...a Twoje porównanie do "Incepcji" jest wręcz zabawne. Dałam filmowi naciągane 7, i to głównie za Gyllenhala.

ocenił(a) film na 9
filmoManiak230

A ja, wbrew ogólnemu hejtowi, się zgodzę. Dla mnie w tym filmie nie ma absolutnie nic do zarzucenia. Aktorstwo - pierwsza klasa, fabuła - rewelacja, klimat - genialny. Chociaż końcówka na mnie nie zrobiła wrażenia (bo bardzo skojarzyła mi się z filmem Spoorloos - swoją drogą równie genialnym), ale film nadal jest znakomity. Dla Jackmana przynajmniej nominacja.

ocenił(a) film na 9
filmoManiak230

przecież dmuchał w gwizdek, czyli pewnie go znalazł i poszedł siedzieć za tego chłopaka
jackman słabizna
Gyllenhala fenomenalnie