PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=238728}

Lakier do włosów

Hairspray
2007
5,9 34 tys. ocen
5,9 10 1 34288
6,6 12 krytyków
Lakier do włosów
powrót do forum filmu Lakier do włosów

CUUUDO!! ;)

ocenił(a) film na 10

Film jest genialny, poplakalam sie 2 razy ze smiechu, cudowna muzyka, rewelacyjna obsada [szczegolnie John Travolta w roli matki Tracy] :)

CzarnaKrwinka

Zastanawiałam się czy piosenka "It takes two" jest śpewana w filmie czy tylko jest na soundtracku. Wiesz może? Skoro byłaś na filmie to pewnie wiesz. Dzieki :*

ocenił(a) film na 10
karotka_4

hmmm nie kojarze z filmu, a wiekszosc piosenek juz znam na pamiec;) wiec chyba soundtrack:)

ocenił(a) film na 6
karotka_4

W filmie został wykorzystany tylko fragment, a w zasadzie ostatnie wersy piosenki (gdy oglaszają casting do programu, a Tracy i Penny oglądają telewizję przez witrynę sklepu)
pozdrawiam ;*

ocenił(a) film na 8
CzarnaKrwinka

zgadzam się, film jest rewelacyjny, bardzo ciepły i niesamowicie zabawny (: ale ja bardzo lubię musicale jako-takie, więc dla mnie sama radość.

ocenił(a) film na 7
CzarnaKrwinka

film jest niesamowicie uroczy, uwielbiam go. zastanawia mnie tylko dlaczego travolta musiał grac kobietę... mało jest kobiet na świecie?

ocenił(a) film na 9
CzarnaKrwinka

fajnie sie oglada ale tracy taka przeslodna ze niedobrze sie robi ale chyba tak mialo byc:)
travolta rewelacja:)

ocenił(a) film na 9
milka1222

W oryginalnej wersji filmu matkę Tracy grał transwestyta. W nowej wersji chcieli jakoś temu "oddać hołd" :) Ja już nie mogę się doczekać kiedy wyjdzie na DVD - szkoda tylko, że raczej bedzie to wersja 1DVd a nie 2DVD jak na zachodzie:-( pozdrawiam