Obejrzałam ten film ze względu na Zaca Efrona, ale jak dlamnie ten film to kompletna porażka!!!!!!!!! Nie wierzę,że tacy aktorzy jak John Travolta czy Michelle Pfeiffer zgodzili się zagrać w tak żałosnym musicalu. Chyba musieli im zapłacić mnóstwo kasy! TANDETA!!!!!!!! Do kitu z takimi musicalami!!!!!!!
Skoro obejrzałaś go ze względu na Efrona to pewnie uważasz "High school musical" za coś lepszego? :p
ja nie polecam ani HSM ani lakieru do włosów poza tym oglądfać jakiś film dla Zaca jest żałosne tak samo jak i on jest żałosny i beznadziejny
Widzę, że większości przeszkadza, że ktoś może obejrzeć film ze względu na Zaca Efrona. Ok według was to żałosne, a ja poprostu nawet lubię tego aktora. Chociaż właśnie ten film z jego udziałem mi się nie spodobał. Ogólnie lubię musicale, ale ten jakoś nie przypadł mi do gustu. Rozumiem, że są tacy ludzie, którym spodobał się ten film. Ale ja poprostu wyrażam swoje zdanie. I moja ocena to 1/10.
jak mam wybierać miedzy tymi dwoma filmami to już wolę HSM;/ Tam śmiałam się t tego całego kiczu ale nad tym mogę tylko zapłakać...
Mnie też się film nie bardzo podobał. No, ale jak obejrzałaś ten film tylko dla tego dzieciaka z HSM to szczrez współczuję, bo on był akurat najgorszy, a sam HSM to żaden musical tylko dno..
A mi się podobał "Lakier do włosów" i nie oglądałam go ze względu na Zaca.
A kiedy nie będzie mi się chciało oglądać żadnego innego trudniejszego filmu do którego trzeba używać mózgu i rozkminiać co się dzieje (każdy ma chyba takie chwile że woli obejrzeć czasami prosty niezmuszający do myślenia film) to własne z samych nudów obejrzę HSM. A co do Zaca moim zdaniem naprawde był fajny w "Lakierze do włosów" nie taki dziecinny jak w HSM. A te czarne włosy wstyd przyznać ale naprawdę podobał mi sie w tym Lakierze. :)
Sluchaj skoro obejrzalas ze wzgledu na Zaca Efrona to znaczy ze Ty porostu nie lubisz musicali bo to w czym on gral wczesniej musicalem nie da sie nazwac...to tandetna historyjka dla dzieci...Hairspray to prawdziwy musical mozna sie sprzeczac co do jego lekkiej formy ale jest wiele roznych typow musicali. Uwazam ze Ty w ogole nie powinnas oceniac tego musicalu gdyz widac ta forma w ogole Ci nei odpowiada. To tak jakbys probowala oceniac film psychologiczny nie lubiac( nie rozumiejac intencji) filmow psychologicznych. Ja lubiac miedzy innymi ta forme musicalu uwazam ze zostal zrobiony swietnie.