Przed Państwem wreszcie długo oczekiwana nowość w PFP - spotkanie z "Mongo.. liańskimi? lijskimi?.. pochodzącymi z Mongolii śmierciorobakami"! Jakkolwiek wszelkie inwentaryzacje Noego oraz Linneusza taki gatunek pomijają, każdemu wszak zdarza się pomylić :D Starcie z wielkimi paszczami już w najbliższy poniedziałek, 7.10 o 20 w Pulsie! Zapraszamy chętnych do komentowania podczas tego premierowego seansu!
Bez polityki prosimy. Larwy śmierci ponad podziałami. Larwy dla wszystkich. Wszystkie larwy są równie śmiertelne. Wyklęta powstań larwo z ziemi. I ty możesz zostać larwą śmierci. Plus kilka innych haseł bojowo-propagandowych.
ale mają superanckie mackowe jęzory :) to ich tajna broń! ciekawe jak sie rozmnażają ?:)
One już od średniowiecza się nie rozmnażają, Czyngis zapłodnił sam królową i ich liczba już się nie zmienia.
też się nad tym zastanawiałem nawet miałem pewną teorie ale wstydziłem się powiedzieć ;]
Heh odpowiedź spóźniona 3 lata. Gościu na filmie trzymał kask w ręce, nie miał go na głowie. Cofałem film z tym fragmentem, żeby sprawdzić :P