wyłączyłem to gówno po siedmiu minutach, z tego co się orientuję większość moich znajomych zrobiła to samo mnie jwięcej w tym samym czasie. Nie mam masochistycznego podejścia, nie będę męczył się oglądaniem takiego gniota. Syf jak na mordzie nastolatki... I gówno jakim zachwycił by sie (z racji ksywki też) Lord Kupa... ogólnie nie polecam bo powoduje niestrawności... Lepiej włączyć coś śmiesznego niż jakieś absurdalne obrazy z głowy odurzonego dragami schizofrenika... płyta jak bumerang. Komukolwiek jej nie dałem, wracała do mnie słowami "zabieraj ten syf, nie chcę tego gówna, obejrzałem siedem minut"... Proponuję wyłączyć po pięciu, żeby sobie przynajmniej humoru nie psuć...
hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahaprzeprasza mniemoglamsiepowstrzymachahaha hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha ha
buahahahahahahahahahahaahhahah ahaahahahaahahhahahahahahahaha haahahahahahaahahahahaahahahah ahaahahahahhhahaahahahahahahaa hahahaahhahahahaahahhahahahaha hahaahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahhahahahahahahah FILM JEST ZAJEBISTY!!!!!!!
Co ty gadasz.Zajebisty film to był a zreszta jak wogóle możesz go osądzać skoro obejrzałeś tylko siedem minut co? Dla mnie posiedmiu minutach wiekszosc filmów nie jest dobra.Coś ty zobaczył w te siedem minu gównem i gniotem??
no to...możesz mi tą płytę wysłać, z przyjemnością ją przyjmę i na pewno nie wyłączę po 7 minutach ...ani później
buhahahahahahhahahhhahhahahaha hahahhabuhahahahahahhahahhhahh ahahahahahahhabuhahahahahahhah ahhhahhahahahahahahhabuhahahah ahahhahahhhahhahahahahahahhabu hahahahahahhahahhhabuhahahahah ahhahahhhahhahahahahahahhabuha hahahahahhahahhhahhahahahahaha hhabuhahahahahahhahahhhahhahah ahahahahhabuhahahahahahhahahhh ahhahahahahahahhahhahahahahaha hha
Chłopaki i dziewczyny, wiadomo, że jak się czegoś nie rozumie to trza sie na tym wyżyć. Ale kto to wie, pewnie następny nędzny prowokator.. idź mi pan z tego filmwebu a fe, ja wole dawać dupy spoconym murzynom na placu przy wszystkich, niż robic to co ty.. mowie ci, mniejszy obciac. Niepozdrawiam
Ps. BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHaaa
Dołączę się do towarzystwa:
HAHAHAHAhahahHaHaHaHaHaHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHhahahahahahaha haha!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Buahahahaha!!! hahahahhahahahahahahahahahahah ahHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA hahahahahahaHAhaHAhaHAhaHAHAHA HAhahaha!!! hahaha.
A film był nieeeezły.... Zdrowo zakręcony... No i jak można po siedmiu minutach oceniać film?! Serdecznie pozdrawiam kolegę który rozpoczął ten temat :)
Ja mozesz pisac takie rzeczy , bedac tempym , pozbawionum poczucia humoru indywidulm. Uwazasz sie za zabawnego i bystrego , a publicznie robisz z siebie posmiewisko. Terry Gilliam nie zrobil dotychczas zlego filmu i na pewno dlugo mu sie to nie przydazy. A ze robi filmy dla myslacych ludzi - trudno. A co to opisywanego filmu , nie trzeba byc cpunem , zeby zrozumiec ten film , albo na przyklad Transspoting , lub Reqiem dla snu. Tobie tych filmow nie polecam , bo nie gra w nich Seagal , ani Van Damme , wiec Ci sie nie spodobaja
"
Ja mozesz pisac takie rzeczy , bedac tempym , pozbawionum poczucia humoru indywidulm"
jak na tych filmwebowych forach jest fajnie :)
Chamsko ocemniać kogoś po opisie, ale jeśli ktoś piszę o sobie ", lubię thillery, filmy psychologiczne" a ma w ulubionych takie "klasyki' jak-Saw, Final Destination i Butterfly Effect, to nic lepszego się spodziewać nie można.A koledzy zapewne podobni muszą być, "bo z kim się zadajesz takim się stajesz"-ziomuś.
buahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahaahahahahahahaahahah ahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahah ahahaahahahhahahaahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahhaaha hhaahahhaahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha hahaahhaahahahahahahahahahaaha hahahahaahahahahahaahahahahaha haahahaaahahahaahahaahahaahaha hahahaahahahahahahahahahahahah ahahaha....dobra starczy
swoja droga ja tez wylaczylem kiedys ten film po ok. siedmiu minutach:P Bylem jednak do tego zmuszony. Gdy wreszcie mialem warunki by obejrzec go w calosci calkowicie mnie urzekl. Depp i Del Toro daja prawdziwy popis... W chorym umysle Gilliama powstalo kolejne wielkie dzielo.
Zakup tego filmu za grosze "na wage" w tesco to jedna z najlepszych transakcji jakie dokonalem w zyciu;)
Nie no, kolege to chyba troche porąbało - nie ocenia się filmu po 7 minutach - chociaż muszę przyznać, że dobrze zrobił wyłączając go bo się nie wynudził tych 2 godzin, które ja ledwo wysiedziałem - fakt, to jest kwetsia gustu - ja po prostu nie lubie filmów o drugach, bo ani transpotting, ani requim for e dream mi się nie podobało - ale ten był najgorszy z nich - niestety 1/10 - a grał tu Depp, którego bardzo lubię, no ale film dla mnie beznadziejny!!
W towim opisie tak jest napsiane !!
jestem niewyróżniajacym się ziomkiem, lubię thillery, filmy psychologiczne..
To nie wiem jak mogles ten film zbesztac zastanow sie.!
Ja ci tylko radze jak lubisz tego typu filmy, obejrzyj go, on nie ma przekazu tylko o dragach ten film daje bardzo duzo do myslenia nawet sobei z tego nei zdajesz sparwy nie bede ci kazan zadncyh z tego powodu kazal zrobisz sam jak uwazasz.
Ten film polecam jak ci ten film odrzucil zmus sie na niego sam zmienisz zdanie po obejrzeniu ten film ma dwie twarze i zalezy od kazdego ogldajacego w jaki sposob na ten film spojrzy !
Pozdro