PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171093
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

Oglądanie tego filmu było udręką. Jak on mógł sie zgodzić na grę w tym filmie. Ten film to tragedia!!

____11

Aha, jak ja uwielbiam sensowną argumentację, mniam!

ocenił(a) film na 10
____11

dałabym Ci odsyłacz do mojej poprzedniej wypowiedzi ale nie rozumiem z jakiego powodu zablokowano mój wpis... bo napewno nie za niezgodność z regulaminem, ani nie przeklinam, ani nikogo nie potępiam...hmm to dla mnie naprawdę niezrozumiałe, widzę tyle wypowiedzi z przekleństwami i w ogóle a jednak nikt ich nie zablokuje a kiedy ja wyrażam się poprawnie i zgodnie z regulaminem to moje wypowiedzi są blokowane ;/
co do filmu...jak dla mnie bomba:D:Dheh
pozdrowienia

ocenił(a) film na 10
____11

W jednym się z Tobą zgodzę, tak to (też) jest tragedia. Niestety twa jakże bogata wypowiedź nie pozwala mi na dodanie czegoś wiecej...

...Terry Gilliam mistrz!

____11

Trageia???? Czlowieku nie wypowiadaj sie wiecej na zaden temat!!! Ten film to dzielo sztuki!!

ocenił(a) film na 10
____11

Moze nie zrozumiałeś przekazu filmu (choc nie byto to rudne). Spróbuj zerknąć na początek gdzie pojawia sie napis : "Zmieniając się w bestie zrzucamy z siebie piętno bycia człowiekiem" i obejrzyj jeszcze raz zwracając uwagę jak skrajnie ukazani są normalni ludzie, kto wie moze zauważysz ze ty też należysz do tej grupy.

ocenił(a) film na 10
____11

Moze nie zrozumiałeś przekazu filmu (choc nie byto to rudne). Spróbuj zerknąć na początek gdzie pojawia sie napis : "Zmieniając się w bestie zrzucamy z siebie piętno bycia człowiekiem" i obejrzyj jeszcze raz zwracając uwagę jak skrajnie ukazani są normalni ludzie, kto wie moze zauważysz ze ty też należysz do tej grupy "normalnych ludzi".

____11

Dziwne, bo mi się wydaje, że to jest właśnie jeden z najlepszych filmów z Deppem.

ocenił(a) film na 8
Veda12

hehe mi tak samo jedyny film w ,ktorym Depp nie działał mi na nerwy:p

ocenił(a) film na 8
Sammy_Jankis

a jak dla mnie w tym filmie Depp byl zajebisty. ale w ktorym nie?? jak dla mne4i to jeden z lepszych aktorów!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
szczawik151

Deep wcielająć się w rolę głównego bohatera powalił na kolana. Sam film również jest MISTRZOWSKI !!

ocenił(a) film na 10
arsenallfan

Mym skromnym zdaniem Deep jako jedyny doskonale nadawal sie do roli ktora zagral . Wprost doskonale zostaly zagrane obie te postacie grane przez Deep'a i Beniciego . Poprostu doskonale kino , dla nielicznych.... ale to jest tylko moja opinia na atomiast jezeli chodzten temat ...... ni o fakty to hmmm... chyba tylko autor ksiazki bedzie dokladnie wiedzial jakie naprawde sa ...