Oglądanie tego filmu było udręką. Jak on mógł sie zgodzić na grę w tym filmie. Ten film to tragedia!!
dałabym Ci odsyłacz do mojej poprzedniej wypowiedzi ale nie rozumiem z jakiego powodu zablokowano mój wpis... bo napewno nie za niezgodność z regulaminem, ani nie przeklinam, ani nikogo nie potępiam...hmm to dla mnie naprawdę niezrozumiałe, widzę tyle wypowiedzi z przekleństwami i w ogóle a jednak nikt ich nie zablokuje a kiedy ja wyrażam się poprawnie i zgodnie z regulaminem to moje wypowiedzi są blokowane ;/
co do filmu...jak dla mnie bomba:D:Dheh
pozdrowienia
W jednym się z Tobą zgodzę, tak to (też) jest tragedia. Niestety twa jakże bogata wypowiedź nie pozwala mi na dodanie czegoś wiecej...
...Terry Gilliam mistrz!
Moze nie zrozumiałeś przekazu filmu (choc nie byto to rudne). Spróbuj zerknąć na początek gdzie pojawia sie napis : "Zmieniając się w bestie zrzucamy z siebie piętno bycia człowiekiem" i obejrzyj jeszcze raz zwracając uwagę jak skrajnie ukazani są normalni ludzie, kto wie moze zauważysz ze ty też należysz do tej grupy.
Moze nie zrozumiałeś przekazu filmu (choc nie byto to rudne). Spróbuj zerknąć na początek gdzie pojawia sie napis : "Zmieniając się w bestie zrzucamy z siebie piętno bycia człowiekiem" i obejrzyj jeszcze raz zwracając uwagę jak skrajnie ukazani są normalni ludzie, kto wie moze zauważysz ze ty też należysz do tej grupy "normalnych ludzi".
a jak dla mnie w tym filmie Depp byl zajebisty. ale w ktorym nie?? jak dla mne4i to jeden z lepszych aktorów!!!!!!!
Deep wcielająć się w rolę głównego bohatera powalił na kolana. Sam film również jest MISTRZOWSKI !!
Mym skromnym zdaniem Deep jako jedyny doskonale nadawal sie do roli ktora zagral . Wprost doskonale zostaly zagrane obie te postacie grane przez Deep'a i Beniciego . Poprostu doskonale kino , dla nielicznych.... ale to jest tylko moja opinia na atomiast jezeli chodzten temat ...... ni o fakty to hmmm... chyba tylko autor ksiazki bedzie dokladnie wiedzial jakie naprawde sa ...