PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171093
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

Ogladalem po raz pierwszy rok temu, teraz 2 raz i caly czas podoba mi sie niezmiennie. Jeden z najlepszych filmow w tym gatunku. Idealna gra aktorska J.Deepa i B. Del Toro ... reżyserka wprost genialna. Bardzo ciekawa perspektywa czlowieka pod wplywem narkotykow... Mozna sie poczuc naprawde "dziwnie" naawet tylko ogladajac film. Dla mnie rewelacja. Bede go ogladal w kolko i tak mi sie nie znudzi!!!

total_eclipse

Ja se musze odswiezyc ten film ale niemam skad.... szkoda ze chlopaki nie zalapali Bad trip....

ocenił(a) film na 10
total_eclipse

Powiem ci tak lAs vEgAs pArAnO dla mnie to świetność ,ten film przemawia cała gebą ,iracjonalne podejście do życia czyli cały czas na haju :D do niektorych ludzi takie filmy trafiają :P no i gra aktorska i teksty których się nie zapomina można ich nie zliczyć bo jest ich za dużo .Powiem ci że ogladalem go w każdych warunkach :P ,oczywiście nie będe pisał ale dla niektórych wiadomo o co chodzi :D ,powiem ci że z rozwesalaczami(Alkohol & ...) ten film staje sie jeszce bardziej wkręcajacy :D i to na maxa....
Pozdrawiam manianków