PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171093
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

Nieporozumienie

ocenił(a) film na 1

Sądząc po ocenie myślałem ,że to będzie naprawdę niezły film. Okazał się kalpą !
Sieczka ,a nie fabuła. Bez przewijania nie da rady tego obejrzeć.

Damietto

Coś co jest klapą dla jednego dla innych może być dziełem. Fabuła na podstawie powieści, powieść to nic innego jak tylko zapiski niesamowitej pordóży pana jaśnie wielmożnego Huntera Thompsona - film jest pochwałą jego twórczości i powstał tylko dlatego żeby oddać mu hołd i jest kierowany dla tych ludzi którzy o tym wiedzą i znają tą postać bo dla nich ten film zawsze bedzie dziełem, dla innych nie ogarniętych w temacie bedzie tylko męczącą podróżą a po co sie męczyć lepiej sie wyluzować :) dlatego rób co chesz ale nie zakładaj dziwnych tematów o filmie o którym wiesz narazie niewiele

ocenił(a) film na 9
temteges

Cytując, typowe porwanie się z "młotyką na Słońcę".
Patrz - złe dobrany film do odbiorcy (albo na odwrót)

ocenił(a) film na 7
Damietto

Jeśli dalej nie możesz znaleźć mózgu sprawdź jeszcze w szafie. Czasem gdy odczuwa się zażenowanie rośnie silna potrzeba alienacji.

ocenił(a) film na 1
Eddy

No i co chłopczyku myślisz ,że pojechałeś ? Ten cytacik pasuje jak ch.uj do twojej d.upy

ocenił(a) film na 7
Damietto

Czyli niebardzo. Taki z Ciebie dyskutant jak znawca kina. Twoją wioskę powinni odłączyć od neta bo słomą sypiecie przez kable.

ocenił(a) film na 7
Damietto

A tak w ogóle to nie był cytat. Nie umiesz stosować podstawowych pojęć i wychylasz się na forum - żałosne xD

ocenił(a) film na 8
Eddy

nerwowy jest i tyle.....:) Ale Z ta wioska i slomą dobrze pojechales....:)

ocenił(a) film na 10
Damietto

Ja tylko się dziwie dlaczego tak niska ocena. Jeśli o mnie chodzi film niepowtarzalny i chyba tylko dla wtajemniczonych :)

Damietto

To jest jeden z najlepszych filmów w historii, a ty idioto nie masz pojęcia o kinie.

ocenił(a) film na 9
0wner2

Wyluzuj Ziom!
Gdyby Twój tata robił Ci to samo, co jemu się przytrafiło ze strony jego tatusia oraz wszystkich podwórzowych meneli to też byś zakładał takie tematy.
Trochę empatii trzeba mieć! :-)

ocenił(a) film na 9
0wner2

Pozwól, że zacytuję niezbity dowód na potwierdzenie mojej hipotezy:
"No i co chłopczyku myślisz ,że pojechałeś ? Ten cytacik pasuje jak ch.uj do twojej d.upy"
To jest retrospekcja. Tak każdej nocy mówi do niego tatuś i nie zgadniesz co się dzieje później.
Otóż za każdym razem okazuje się, że ten cytacik pasuje wszędzie i to bardzo.

Dark_Wotisuwin

Hahahahahahahhah zniszczyłeś mnie :D

ocenił(a) film na 9
0wner2

No to bardzo mi miło :-)
Takie tematy są zawsze znakomitym pretekstem do robienia sobie jaj, bo przecież nie można ich brać na poważnie.
Pozdrawiam!