PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171104
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

Przeglądając te wszystkie fora na temat tego filmu dochodzę do wniosku że ta wojna ludzi "w temacie" i zagorzałych przeciwników nigdy się nie skończy. Czy film jest dobry??? Na to pytanie każdy musi sobie sam odpowiedzieć. Najgorsze jest tylko to że ludzie krytykują coś czego nigdy w życiu nie poznali...

AFIREINSIDE

"Najgorsze jest tylko to że ludzie krytykują coś czego nigdy w życiu nie poznali..."

Święte słowa kolego =]

ocenił(a) film na 10
czarny_dAb_afgan

Widzę że mnie odnalazłeś... Zostawiłem ci wiadomość na forum tym dotyczącym cytatów pod twoją długąąąąąą wiadomością. Daj znać na mój mail=afireinside@op.pl Kolor jedyny, szczery, szalony - zielony, żółty i czerwony!

ocenił(a) film na 10
AFIREINSIDE

taka prawda ... ten temat dzieli ludzi w radykalny sposób

ocenił(a) film na 7
resistance

No.. prawda..choć z drugiej strony wiekszoś ctych przeciwko nie ma wogóle pojęcia o czym jest ten film. Jasądze, że "jak ci nie pasuje to nie oglądaj, a nie dorabiaj do czegoś chore teorie". Niestety nie wielu ludzi potrafi przyjąć taką postawę.

Subterranean

To jest film dla ludzi nie w temacie. Pozwala przy odrobinie chęci obczaić to, czym ten temat jest. W temacie to już się Nagi Lunch ogląda. Chociaż temat nieco inny.

Nie wydaje Ci się, że najpierw muszą obejrzeć, żeby mogli skumać, czy im pasuje? Bo jak inaczej? ;)

ocenił(a) film na 7
esg

hmmm... ale mi chodzi tylko i wyłącznie o fakt że ludzie po obejrzeniu tego filmu (nie wszyscy)psioczą, że co to tam, dwóch naćpanych chodzi i robią demolke, a brzydkie to a nie moralne. Nie zastanawiają się o czym tak naprawde jest ten film, że to nie jest komedia o narkomanach tylko dramat, requiem upadającej kontrkultury. O to mi chodzi.

A nagi Lunch to już zdecydowanie dla ludzi "w temacie" to fakt. Swoja drogą świetny film :)