Nie wiem czym wy sie tak zachwycacie,sciagnołem ten film bo myslalem ze bd fajna
komedyjka o dragach, a tu lipa,film wogóle nie smieszny,meczacy,zenujący.Wyłączyłem po
10 minutach.Zero logiki jedna wielka kupa.
W ogóle nie śmieszny? To chyba inny film widziałeś, to jedna z najśmieszniejszych komedii jakie istnieją, a już na pewno najśmieszniejsza o dragach.
Jestem pewien,ze ten sam,moim zdaniem najlepsza komedia o dragach to ,,super zioło'',oraz ,,cheech i chong's up in smoke''
Żałosny jesteś. Wróć do American Pie i Super Zioła, a naprawdę mocne komedie zostaw prawdziwym kinomanom.
powiedziala osoba która oceniła ,,niezniszczalnych'' 10/10.Film który równiez jest shitem i wszyscy to wiedzą
Wszyscy to wiedzą, że Niezniszczalni to doskonały film akcji w starym stylu lat 80. Gówniarze jakich niewątpliwie reprezentujesz tego nie zrozumieją, tak więc jak mówiłem - wróć do American Pie.
W LV Parano trzeba się wczuć... Fajnej komedyjki o dragach jest tu niewiele. Ja ten film oglądałem kilkanaście razy i za każdym wyłapuję nowe smaczki i nie ma co go porównywać z Super Ziołem... A co do niezniszczalnych, to nie widzę tam żadnych aspektów doskonałego filmu akcji, a tym bardziej z lat 80.
"Fajnej komedyjki o dragach jest tu niewiele."
No typowa komedia to to nie jest, ale ja śmiałem się na tym filmie bardziej niż na 10 typowych komedyjkach razem wziętych.
"A co do niezniszczalnych, to nie widzę tam żadnych aspektów doskonałego filmu akcji, a tym bardziej z lat 80. "
To idź do okulisty, bo masz poważną wadę wzroku.
Nie powiedziałem, że się nie śmiałem, ale to tak jakby o "Latającym Cyrku Monty Pythona" powiedzieć kabaret.
A co do niezniszczalnych to nie wydaje mi się, że moja wypowiedź zasłużyła sobie na tego typu odpowiedź. Kojarzy mi się to z obrońcami krzyża, awantura jest ale argumentów brak:)
Co do wady wzroku, posiadam ale już skorygowaną więc Twoja lina obrony upadła. Niepotrzebnie włączyłem się do dyskusji i postuluję o zamknięcie offtopa.
Nie wiem w jakim ty świecie żyjesz ale ocena filmu ,,niezniszczalni'' mówi sama za siebie,jak i komentarze innych kinomanów pozostawiane pod tym filmem.I prosze cie nie czepiaj już sie mojej oceny american pie 2 gdyż ogladalem ten film dawno,dawno temu kiedy bylem młodszy i ocenilem ten film tak jak go wspominam.A ty jesli uważasz sie za tak wybitnego kinomana,ktory wie co to kunszt kina akcji lat 80,to powiem ci,że typ osoby jaką reprezentujesz,osoby która wszedzie sie wykłóca niczym niewyżyty moher a na swoim blogu wypisuje ludzi których ''zdissowała'',za nic nie pasuje do ''prawdziwego kinomana''.Nazwał bym cie raczej gówniarzem,ktorego bija w domu i odreagowuje,walac konika i tyrajac innych na portalach społecznosciowych.Załozylem ten wątek dla uzytkonikow którym film,jak i mnie nie zbyt sie spodobał i żeby mogli napisac co ich zdaniem było nie tak itp.,itd.Wiec lepiej wracaj do babci mohera,do piaskownicy lub na naszą klasę.
No to jak założyłeś watek po to, by napisać za co ci się film nie podobał to użyj jakichkolwiek argumentów, bo to, że jest "nie smieszny,meczacy,zenujący" oraz "Zero logiki jedna wielka kupa." świadczą o tym, iż to ty jesteś gówniarzem którego biją w domu itd. Mój blog jest zrobiony dla jaj, a Niezniszczalni to esencja kina akcji lat 80.
skoro uważasz ten szajs "niezniszczalni" za doskonały film akcji to musisz mieć poważny ubytek na mózgu.
To jest doskonały film akcji. Mają się napierd alać i to robią. Nic więcej w filmach akcji nie jest potrzebne.
Co tu dużo mówić... Żeby w stu procentach zrozumieć film należy wiedzieć co nieco o Hunterze S. Thompsonie i Gonzo... w przeciwnym razie to troszkę jakby obejrzeć Pasję nie wiedząc, czym jest Biblia.
Zgadzam się z tobą i żałuję że jedynie 2 dzieła Thompsona zostały przełożone na język polski. Czyta się to znakomicie.
a ty co - zjarałeś sie, nie masz nic do powiedzenia i walisz głupie uśmieszki ! czy jak jest z tobą - dokończ swoją opowieść