Nie oglądałem jeszcze gorszego filmu. Niestety, nie dotrwałem do końca. Na takie produkcje szkodz pieniędzy. Lepiej przeznaczyć je na głodujące dzieci w Afryce.
Też tak myślę. Ja za nim zacznę oglądać film zawsze próbóję się wcześniej coś o nim dowiedzieć. W ten czas wiem czy mi podejdzie czy też nie.
Tak więc co kto lubi - jak dla mnie rewelka.
film obejrzałem specjalnie ze wzgledu na gre Johnnego Depp'a nie wiedziałem czego się spodziewać więc troche z niepokojem go włączyłem ale jak zwykle Depp mnie nie zawiódł a i wiesz film od lat 15 więc nie każdemu można bo się nie spodoba
Nie wiem co oznacza tytył parano w tym filmie? Spodziewałem sie zobaczyć coś ciekawego - przeliczyłem się!
Nie każdemu ten film może się podobać, to zrozumiałe. Ale wypowiedź
"Na takie produkcje szkodz pieniędzy. Lepiej przeznaczyć je na głodujące dzieci w Afryce." to mnie troche zszokowała. Nie podałeś zadnych argumentów np. nie podobała mi się gra ...... ponieważ był(a) zbyt sztuczna... itp. Ja oczywiście to filmu nic nie mam:) mi się bardzo podobała, gra aktorska świetna, scenariusz ciekawy, film świetnie ukazuje świat na odlocie, że się tak wyraże:P a po za tym miałam niezły ubaw oglądająć go:) myślę, że to naprawdę dobry film, który poprawia humor.
Nie chcę nikogo krytykować, bo jest wolość słowa i kazdy ma prawdo do swojego zdania tylko dobrze jest, że jeśli krytykuje się już jakiś flm to jednak warto ba nawet powinno się użyć jakichś argumentów bo jednak wypowiedź "Nie oglądałem jeszcze gorszego filmu. Niestety, nie dotrwałem do końca." jest, hmm dość skąpa nie napisałeś co Cię tak od filmu odrzuciło.
Pozdrowienia:)