PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171093
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

Ulubione sceny.

ocenił(a) film na 9

Będę może mało oryginalny ale wypisujcie swoje ulubione sceny ;)

moja to bezapelacyjne Benicio w windzie z nożem i potem ucieczka przez korytarz z kawałkiem jailbirds w tle

użytkownik usunięty
caninae

Yardbirds, nie Jailbirds.. Musiałabym tu streścić połowę filmu.

cały film to moja ulubiona scena ! ale najbardziej w głowie siedzi mi jedna myśl, tzn końcówka filmu kiedy dr.Gonzo wsiada do samolotu Hunter wtedy wypowiada pewne magiczne słowa - już o tym gdzies pisałem, co do tej sceny nie ma tego w książce dlatego też najbardziej jakoś mi utkwiła w guowie! peace

ocenił(a) film na 8
temteges

Ulubiony cytat każdego gimbusa, lol

ocenił(a) film na 10
stonedfish

Gdyby nie Ty forum LVP by umarło, joł.

ocenił(a) film na 8
sawin

Wiem o tym. Nie musisz dziękować, starczy że postawisz piwo.

ocenił(a) film na 10
stonedfish

a co przewróciło się ?

ocenił(a) film na 9

A tak nie wiem czemu ubzdurałem sobie że ten kawałek nagrał zespół widmo xD

ocenił(a) film na 10
caninae

Mi się najbardziej podoba moment jak wziął adrenochrom. Po chwili tylko "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" oraz "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii".
Myslałem że jebnę :D Kolejna to adwokat który przećpał LSD i zrobił jazdę w wannie hehe. Film niezapomniany, na dysku jest od zawsze :)

ocenił(a) film na 10
Pider

najlepiej w jakości HD

ocenił(a) film na 10
vince25xx

Nabyłem niekoniecznie drogą kupna wersję w blu ray :D

ocenił(a) film na 10
Pider

git

użytkownik usunięty
vince25xx

To jest git. Serio, jeden z lepszych 'fan-tatuaży' jakie widziałam. http://www.flickr.com/photos/mezdeathhead/2286446288/in/photostream/lightbox/

ocenił(a) film na 10

nice

Mistrzowskie

ocenił(a) film na 9
temteges

Jak dla mnie najlepsza scena to ta z Doktorem Gonzo w wannie i spławienie Lucy. Tak na marginesie jeśli ktoś nie czytał polecam książkę, moim zdaniem ciut lepsza od filmu.

caninae

dla mnie najśmieszniejszy jest caly początek jak jadą autem, depp odgania się od nietoperzy "nie możemy tu się zatrzymywać, to kraina nietoperzy! " i oczywiście wafle benicio, są genialne np jak śpiewa jeden mach poza kolejką ;)