PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171093
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano
ocenił(a) film na 10
wito157

haha

wito157

chyba nie

ocenił(a) film na 6
danielfsw

nie oglądałes filmu ?;p

wito157

trawy to oni najmniej tu jarają a nawet nie pokazane jest ani razu.. chłopaki gustują raczej w chemii

ocenił(a) film na 6
danielfsw

no dobra chodzi przez cały film ze skrętem moze troszke przesadziłem ;p

wito157

Nie ze skrętem a z papierosem. przyjrzyj się uważnie zamiast pisać nieprawdę

ocenił(a) film na 6
szomek

sory ze uraziłem twoją prawość

wito157

Przeprosiny przyjęte. A uraziłeś bardziej swoją precyzję niż moją prawość

użytkownik usunięty
wito157

Najbardziej ignorancka wypowiedź, jaką w życiu ujrzałem. : |

ocenił(a) film na 6

spoko odpiowiedz -na wszystko dla ignoranckich

ocenił(a) film na 9
wito157

Nie ocenia się filmów, których się nie oglądało.

ocenił(a) film na 6
Jogurtt91

no to oglądnij a potem oceniaj .danielfsw rozpoczoł tą bezsensowną propagande i następny widze...

ocenił(a) film na 9
wito157

I słusznie że "rozpoczoł". Trzeba być wzrokowo niepełnosprawnym, żeby tak zopiniować film, i ćwierćinteligentem żeby tak gównianą opinią się jeszcze dzielić z innymi.

ocenił(a) film na 6
Jogurtt91

widze ze jestes tutaj po to aby wypatrywac czyjejs "błendy" ,powiem tak mocny w necie słaby w świecie dziekuje mozesz wytrzec jogurt

ocenił(a) film na 9
wito157

Nie mam więcej pytań...

ocenił(a) film na 6
Jogurtt91

cieszę sie

ocenił(a) film na 8
wito157

Główny bohater przez cały film coś jarał (papierosa gwoli ścisłości) - brawo za spostrzegawczośc.
Zależy kto co lubi. To, że było tam dużo jarania czy cpania to zamysł autora książki (tak, ten film jest na podstawie książki) i nie chodzi tutaj tylko o dostarczanie swojemu organizmowi coraz tylko nowszysch porcji narkotyków. Film zadaje pytanie - czy nasz świat, nasze życie, nasza świadomośc, to tylko coś w rodzaju narkotykowego rajdu? Niektóre rzeczy, które dzieją się w naszym życiu, wydają się tak samo nierealne jak widy po zażyciu jakiejś używki. Nasze marzenia i sny są tak samo prawdziwe jak halucynacje.
Dziękuję za uwagę

ocenił(a) film na 8
polikuh5

Hunter S. Thompson - "Lęk i Odraza w Las Vegas" (albo "Fear and Loathing in Las Vegas" jak kto woli) :)