1.Pamietacie jak adwokat dostał schizy po wypaleniu jointa na srodku pustyni?!:()
2."Najbardziej martwil mnie ten eter..."
3.Scena w windzie "U must be a rider..."
4.Wyraz oburzenia na twarzy adwokata gdy jego partner stwierdzil ze ten by go pociął nożem.
Proszę o inne propozycje.Jest ich w filmie średnio 4 na minutę.
zajebiste momenty
- kiedy podrzucają autostopowicza i np. to kiedy Duke mówi do niego: wsiadaj ,jesteśmy twoimi przyjaciółmi ,nie tak jak inni;
- kiedy Duke będąc na kwasie w hotelu zauważa węza elektrycznego na suficie i kiedy wchodzi ich fotoreporter ,Dukowi wydaje się ,że jest na wojnie;
- scena kiedy Duke bierze adrenochron i później widzi jak dr.Gonzo zamienia się w potwora z sześcioma cyckami na plecach;
Dla mnie cały film jest zajebisty i poprostu już kultowy.
"We can't stop here. This is bat country." ten tekst mnie zabił :)))) Ale z eterem też jest odjechany !!!!
Oprócz tych waszych to jeszcze:
1. Jak bierze chmurę cracku z żarówki i wydaje mu się że jest na imprezie i wjeżdża ta muzyka -mistrzostwo
2. Monolog o załamującej się fali.
3. Ostatnia scena jak jedzie autostradą z powiewającą amerykańską flagą i kończy zdaniam "Just another freak in a freak kingdom"
Hunter S. Thompson R.I.P.
McClanesHungOver
A mnie się podoba scena w wannie:):) Kiedy Johnny liczy.....10,9,111,72,3......b ooooom....i rzuca w niego pomarańczem!:):) świetna scena....w ogóle film jest świetny!! I Johnny Depp jest świetny!
A mnie się podoba scena w wannie:):) Kiedy Johnny liczy.....10,9,111,72,3......b ooooom....i rzuca w niego pomarańczem!:):) świetna scena....w ogóle film jest świetny!! I Johnny Depp jest świetny!
Wszelkie sceny z piskami Raula -"a teraz pan doktor", próbowanie adrenochronu (czy dobrze napisałam?)
kwiczenie Gonza- atak duszności na pustyni oraz scena z wanną i pomarańczą
"taneczne" kroki pod wpływem eteru
nasi bohaterowie próbujący wyjść z karuzelowego baru
"We can't stop here. This is a bat country!"
takich scen jest na peczki, ten film to bajka :d
+ scena jak mowi jak byl po kwasie ze widzial w barze same jaszczurki i zarzucil tekstem !!
1.Gdzie sa moje buty golfowe bo zywi stad nie wyjdziemy :)
2.Po akcji w wannie jak Del Toro starszyl Deppa ze go zarznie jak swinie a on chcial wyrysowac takie male ZZZ na czole plus jak sie chowa pod karton na łozku
3.Jak sie budzi ze schizo na imprezie caly pokoj zawalony i pod woda piekna scena :)Dla mnie byl by to zajebisty szok :)
4.jak del toro chcial sobie koki zarzyc i jak mu sie na reke i na walizke z akcesoriami wysypalo, jakiego on szoku doznal i te jego piekne schizowskie ruchy :d bobma
5.Scena jak mial zrobic reportaz z wyscigu i jego nie odlaczna fajka w buzi + piwko z piachem :P
6. jak spierdalali z hotelu i zucili kelnerowi monety zeby zbieral oczywioscie nie placac rachunku i nastepna scena jak cadilaka wypozyczali :)
O tym filmie mozna pisacw nieskonczonsc :) pozdro dla fanow
Najlpeszy film na stersa