PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171104
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

obejrzalam przed momentem ten film i na serio nie zrozumialam go...czy ktos mi moze objasnic o co tu chodzilo? byla plejada gwiazd i kontrowersyjny pomysl ale wiecej nic nie zauwazylam...prosze o jakiekolwiek wyjasnienia

ocenił(a) film na 10
agata891101

Proponuję zarzucić kwacha i wtedy jeszcze raz obejrzeć. Na grzybkach może być za ostro...:) Ale tak na serio to zaopatrz się w trawkę i znajomych którzy lubią ten "sport" i wtedy po "zabiegu lekarskim" jeszcze raz go obejrzeć - powinnaś zaskoczyć co tu jest grane a na pewno będziesz pozytywnie zaskoczona i Ci się spodoba;)

ocenił(a) film na 10
agata891101

Ogólna treść jest taka, że dwóch kolesi jedzie do Las Vegas gdzie po zażyciu chyba wszystkiego co jest możliwe przeżywają najróżniejsze przygody. Ale to możesz tez przeczytać w opisie. Tak naprawdę to jest film o straconym pokoleniu dzieci kwiatów, które szukało zapomnienia w narkotykach i wypaliło się szybciej niż zapałka potraktowana miotaczem płomieni. Na pierwszy rzut oka miły łatwy i przyjemny film o narkotykach ale tak na prawdę ma drugie bardzo smutne dno.
Pozdrawiam.
Raoul Duke i doktor Gonzo rulez!

VisitorQ

wielkie dzieki za odp. w sumie ja takich rzeczy jak trawcia i reszta nie preferuje wiec moze po czesci i dlatego nie zrozumialam...chociaz mysle ze troche do mnie dodarlo bo jednak bylo mi cholernie zal tych dwoch zakreconych osobnikow...mysle ze troche to do mnie trafilo-na pewno nigdy ale to przenigdy nie wpadne w takiego typu stany. tak czy siak bylam temu przeciwna a patrzac na ten obraz jestem juz radykalnie nastawiona do narkotykow! w sumie film przerazajacy i obzydliwy ale dobry.
pozdrawiam

agata891101

Czemu większość osób pojmująca używki jako narkotyki i domagająca się "radykalnych" kroków w celu zwalczenia ćpuństwa, nie zna zasad ortografii i interpunkcji?

ocenił(a) film na 10
kubaj0

Oj nie czepiaj się kolego... Po prostu pannie nie chciało się pisać z altem;)

AFIREINSIDE

dlaczego czepiasz się do osób leniwych?....;P

ocenił(a) film na 10
agata891101

nie czepiam się bo sam jestem leniwy...:)

AFIREINSIDE

przepraszam to nie bylo do Ciebie a do Twojego oburzonego:p poprzednika;]